Juniorka zakončila turnaj v Číně výhrou 2:0 | SK Slavia Praha
Více

Juniorka zakončila turnaj v Číně výhrou 2:0

Juniorka má za sebou povedený turnaj v Číně s celkovou bilancí dvě výhry a jedna remíza. V posledním utkání turnaje zvítězila 2:0 nad týmem Shanghai Quanyun.
Shanghai Quanyun - SK Slavia Praha 0:2 (0:2)

Branky:
11. Žežulka, 27. M. Lauricella

Sestava:
Lisa - Pardubský, Žežulka, Mareš, Schulz - A. Lauricella, Krejdl, Čermák, Bucha - Badocha, Veselý
Střídali: Stropek, Vyskočil, Pek, Beňo, Král, Vávra, Vejvar, M. Lauricella, Toman

"V posledním zápas turnaje jsme se utkali s výběrem kantonu Shanghai. Se soupeřem i klimatem (37 stupňů a 90% vlhkost vzduchu) jsme se vyrovnali velmi dobře a po brankách Žežulky a Marca Lauricelly jsme zvítězili 2:0. První branka padla po rohovém kopu, druhá pak po krásné akci z pravé strany. Vytvořili jsme si i několik dalších šancí, které zůstaly nevyužity. V obou poločasech nás podrželi oba brankáři Lisa a Toman a i díky nim zůstalo naše konto čisté," zhodnotil poslední utkání trenér Pavel Řehák.

"V nabitém zápasovém programu se díky organizátorovi turnaje SFA (Shanghai football association) a našemu vlastníkovi, společnosti CEFC, podařilo naší výpravě navštívit kulturní památky, které jsou zahrnuty do světového kulturního dědictví. Vedoucí výpravy, sportovní ředitel mládeže Jiří Plíšek, se zástupcem našeho majitele panem Zhang Shiyang absolvovali společenskou večeři s prezidentem SFA, kde také diskutovali o vzájemné spolupráci mezi SFA a klubem SK Slavia Praha. SFA velmi pozitivně hodnotila naše vystupování jak po sportovní, tak po společenské stránce, chválila reprezentaci našeho klubu a těší se na další konfrontace v různých věkových kategoriích," pochválil pořadatele turnaje a také své hráče trenér Pavel Řehák.

Výsledky předchozích zápasů na turnaji v Číně:

Jiangsu Suning - SK Slavia Praha 2:2 (2:2)

Branky: 35. Pardubský, 41. Žežulka

Sestava:
Lisa - Pardubský, Žežulka, Mareš, Schulz - Krejdl, Bucha, Král, Čermák - Badocha, M. Lauricella 
Střídali: Veselý, Vejvar, A. Lauricella, Vávra, Pek, Stropek

Shanghai SIPG - SK Slavia Praha 0:2 (0:1)

Branky: 27. Vávra, 76. Badocha

Sestava:
Toman - Pardubský, Stropek (80. Žežulka), Vyskočil (46. Mareš), Pek (46. Schulz) - Král (46. Krejdl), Beňo, A. Lauricella (46. Bucha), Vávra (46. Čermák) - Veselý (60. Badocha), Vejvar (60. M. Lauricella)

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články