Lístky do Plzně vyprodány | SK Slavia Praha
Více

Lístky do Plzně vyprodány

PRAHA – Slavii ve 13. kole HET ligy čeká zápas na hřišti Plzně. Utkání se hraje v neděli 5. listopadu od 18 hodin, vstupenky do sektoru hostů se vyprodaly v pondělním přednostním prodeji pro permanentkáře a utkání je tak kompletně vyprodáno.
Kapacita sektoru hostů stadionu ve Štruncových sadech je 627 míst. Větší část vstupenek je rezervována pro fanouškovské organizace – pro fanoušky, kteří pojedou se zájezdem organizovaným Tribunou Sever, organizovaným autobusovým zájezdem Fanklubu a omezený počet lístků pro odbočky Odboru přátel. 

Do pondělního prodeje tak zbývá 200 vstupenek, které budou v přednostním prodeji pro majitele permanentních vstupenek. Limit na jednu permanentní vstupenku jsou 2 lístky a na jednu osobu 6 lístků (při předložení 3 permanentek). Přednostní prodej pro permanentkáře bude probíhat do středy, od čtvrtka bude zahájen volný prodej, pokud zbude volná kapacita.

Prodej bude probíhat na pokladnách u vstupu č. 4 v Edenu během jejich otevírací doby. Cena vstupenky je
230 korun a upozorňujeme, že lístky je nutné platit pouze v hotovosti a je nutné s sebou mít permanentní vstupenku ve fyzické podobě.

Otevírací doba pokladen:
Pondělí 30. října 12 - 18
Úterý 31. října 12 - 18
Středa 1. listopadu 13 - 19
Čtvrtek 2. listopadu 10 - 19:45

Aktuálně

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Z prvního místa do nadstavby

18. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zakončily základní části 1. ligy žen, kde ve čtrnácti zápasech nepoznaly hořkost porážky a suverénně vedou tabulku s náskokem sedmi bodů. V úvodním zápase nadstavbové části v sobotu 20. dubna od 14:00 v Horních Měcholupech vyzvou Liberec.

O prvním startu po roční pauze, dojetí i plánech

18. 4. 2024
Lukáš Vorlický se po téměř roce vrátil na hřiště, v neděli zapsal první minuty v sešívaném dresu. Po remíze B-týmu s Karlovými Vary (1:1) se rozpovídal o své cestě zpátky, pocitu ze hry i svých plánech do budoucna.

Další články