Lístky na čtvrtfinále MOL cupu v prodeji | SK Slavia Praha
Více

Lístky na čtvrtfinále MOL cupu v prodeji

Slavia ve čtvrtfinále MOL cupu přivítá ve středu 7. března v Edenu Slovan Liberec. Majitelé permanentních vstupenek mají na utkání vstup zdarma, ostatní fanoušci si mohou koupit vstupenky v online prodeji a na pokladnách v Edenu.

Čtvrtfinále MOL cupu se hraje ve středu 7. března od 17 hodin v Edenu. Na utkání budou otevřeny všechny tribuny, majitelé permanentních vstupenek mají vstup zdarma po předložení permanentky u turniketů bez nutnosti vyzvedávat lístek.

Vstupenky na utkání se prodávají v cenové kategorii Z1. Využijte předprodeje a zakupte si vstupenky přes online prodej Ticketportalu, kdy si můžete vstupenku vytisknout jako hometicket, případně lístek můžete vyzvednout i koupit na jednom z 938 prodejních míst Ticketportalu v blízkosti vašeho bydliště. V internetovém prodeji je možné zakoupit i dětský lístek pro děti do 15 let nebo 150 cm.

Vstupenky si můžete koupit i přímo stadionu u vstupu č. 4 během otevírací doby pokladen. Na lístky je možné při nákupu na pokladnách uplatnit 10% slevu pro členy Odboru přátel a Fanklubu a 20% slevu pro studenty, seniory nad 60 let a držitele průkazu ZTP/TP.

Otevírací doba pokladen:
pondělí 5. března
12:00 - 18:00
úterý
6. března 12:00 - 18:00
středa
7. března 10:00 - 17:45


Připomínáme, že v den zápasu je možné uplatňovat slevy na vstupném pro studenty, seniory, členy Odboru přátel a Fanklubu a držitele průkazu ZTP/TP nejpozději 90 minut před začátkem utkání, tedy do 15:30. Omezení prodeje cenově výhodných vstupenek před zápasem se netýká dětských vstupenek ani vstupenek pro vozíčkáře.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články