Magazín Poločas: Kam v derby padají branky | SK Slavia Praha
Více

Magazín Poločas: Kam v derby padají branky

PRAHA - Co přinese magazín Poločas ke 284. pražskému derby? Infografiky k utkání doplní velký rozhovor se slávistickým odchovancem Tomáše Součkem, historické okénko bude patřit fotografii z roku 1907.
Patří k těm, kteří mládežnickou akademií sešívaných dokráčeli až na vrchol. Od začátku podzimu je Tomáš Souček pevnou částí základní sestavy, a tak se v magazínu Poločas dočtete, jak se těší na nadcházející derby a v čem bude odlišné od těch, které doposud odehrál.

Prozradil také, že ho rodina musela celý druhý stupeň základní školy vozit z Havlíčkova Brodu do Prahy na tréninky. „Říkali mi, že kdybych se na to vykašlal, tak mě asi zabijí. Doufám, že jim to teď oplácím a že jsem je nezklamal,“ směje se defenzivní záložník Slavie.

Nechybí tradiční ohlédnutí za odehranými zápasy, statistiky a rozpis utkání, stejně jako představení soupeře a jeho klíčových hráčů. V rubrice historie se pak na straně 15 představí nejstarší fotografie z derby. Jak tehdy Slavie dopadla? Můžeme prozradit, že výhra sešívaných byla vysoká.

Uprostřed magazínu naleznete plakát mistrovské sestavy z let 1995/1996. V infografice k derby se dozvíte, kdy a kam padaly posledních letech branky nebo jak se v souboji o Prahu daří kapitánovi Martinovi Latkovi. 

Právě Martin Latka se objevil na náboru do mládežnických týmů, a to hned ve dvojím vydání. Kapitán sešívaných přivedl svého syna a jmenovce. Zda jsou si podobní, prozradí Milan Černý na straně 29. Vezme i on svého syna Adama na nábor?


Magazín Poločas koupíte na obvyklých místech – ve fanshopu, na pokladnách nebo od kolportérů u stadionu a na tribunách. Prodej probíhá také na občerstvovacích stáncích v koridoru stadionu. Ten derbyový si navíc můžete pořídit i ve fanzoně před obchodním centrem Eden. Cena je 20 Kč.

POZOR: Tentokrát bude Poločas v prodeji také přímo ve fanzoně u stánku Fanshopu spolu s podpisovými kartičkami (v menu za 30 Kč)

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články