Milan Škoda prodloužil smlouvu se Slavií do roku 2017 | SK Slavia Praha
Více

Milan Škoda prodloužil smlouvu se Slavií do roku 2017

PRAHA – Útočník Milan Škoda a nejlepší střelec Slavie v probíhající sezoně prodloužil s klubem smlouvu do 30. června 2017. Stávající kontrakt by Škodovi vypršel na konci tohoto soutěžního ročníku.
Milan prokázal, že je důležitou součástí našeho týmu. Po přesunutí zpátky na pozici útočníka se mu začalo dařit dle jeho i klubových představ. Jsme velice rádi, že se nám povedlo dotáhnout jednání o prodloužení smlouvy do úspěšného konce a těší nás, že Milan zůstane naším hráčem až do léta 2017," uvedl sportovní ředitel a člen představenstva Karol Kisel.

Škoda působí ve Slavii už dva roky. „Samozřejmě si vážím důvěry vedení klubu, kterou se už snažím splácet a budu se o to snažit nadále. Věřím, že další spolupráce bude úspěšná," říká útočník, který ve Slavii nastřílel v 77 ligových zápasech 14 gólů. 

Letos na podzim je nejlepším střelcem Slavie s osmi góly. Byl to pro mě určitě nejpovedenější podzim, ale zase mi tady zatím chybí ten týmový úspěch, takže nemohu říct, že byl fantastický," pokračuje slávistický útočník. Jaký je tedy jeho cíl pro další dva slávistickou etapu? „Rozhodně je pro mě cílem týmový úspěch. To je pro mě absolutní priorita a podřídím tomu všechno," zakončil slávistický útočník.

Rozhovor s Milanem Škodou nejen o prodloužení smlouvy naleznete zde.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Další články