Mistrovský kalendář v prodeji | SK Slavia Praha
Více

Mistrovský kalendář v prodeji

PRAHA – Kalendář na rok 2018 Spolu jsme mistři je v prodeji ve fanshopu v Edenu. Celý kalendář je tematicky zaměřen na den zápasu s Brnem 27. května, kdy jsme získali mistrovskou trofej.
Mistrovský kalendář je v prodeji pouze v kamenné prodejně fanshopu v Edenu, cena je 250 korun. Majitelé permanentních vstupenek, členové Odboru přátel a Fanklubu mohou uplatnit slevu 10 %. Kalendář má rozměry 47 x 34 cm.

Fotografie v kalendáři Spolu jsme mistři zachycují celostadionovou choreografii, radost po výhře nad Brnem spojenou s převzetím mistrovského poháru, cestu otevřeným autobusem na oslavu s fanoušky do Žlutých lázní a oslavu přímo na podiu ve Žlutých lázních. Každý den v roce 2018 si tak můžete připomínat nezapomenutelné okamžiky a vzpomínky na den, kdy se Slavia poosmnácté stala mistrem!

Aktuálně

Fotbalista roku: Triumf Trpišovského a dvě stříbra

18. 3. 2024
Anketa Fotbalista roku v pondělí večer poznala své vítěze. Trenérem roku je Jindřich Trpišovský, ocenění byli i další slávisti. Všem moc gratulujeme!

Slavia hledá finančního manažera

18. 3. 2024
SK Slavia Praha hledá novou posilu do svého finančního týmu, a to na pozici: Manažer finančního plánování a analýzy. Své životopisy mohou zájemci zasílat do 31. března 2024.

Michaela Khýrová a Karel Piták po remízovém derby žen

17. 3. 2024
Fotbalistky Slavie remizovaly v prvním jarním derby na domácí půdě se Spartou 3:3 a na čele ligové tabulky drží před odvěkým rivalem pětibodový náskok. Jak hodnotí zápas střelkyně hattricku Michaela Khýrová a trenér žen Karel Piták?

Další články