Na Rio Ave prodána půlka kapacity Edenu | SK Slavia Praha
Více

Na Rio Ave prodána půlka kapacity Edenu

PRAHA - Domácí zápas 3. předkola Evropské ligy se rychle blíží a již nyní mají slávističtí hráči jistotu, že je za vítězstvím požene velice slušně zaplněný stadion. Kupujte si dál vstupenky a překonejme patnáctitisícovou návštěvu s Levadií Tallinn!
Vstupenky v cenové kategorii Z1 na duel s Rio Ave se prodávají stejně rychle jako proti Levadii Tallinn, celkový počet prodaných lístků a permanentek na začátku týdne atakuje hranici deset tisíc. Tribuna Sever je nyní téměř vyprodána, během úterý bude do prodeje uvolněna část momentálně vyblokovaných míst pro nové permanentkáře.

Připomínáme, že držitelé permanentních vstupenek mají na zápas vstup zdarma a že se mohou zúčastnit soutěže o zájezd pro dvě osoby na odvetu s Rio Ave! Info zde!

Nenechávejte nákup na poslední chvíli, vyhněte se předzápasovým frontám u pokladen a využijte pro nákup internetový prodej přes Ticketportal. Vstupenku si můžete buď vytisknout doma, anebo si ji vyzvednout v jednom z 959 prodejních míst Ticketportalu po celé republice.

Prosíme fanoušky, aby na utkání přišli s dostatečným předstihem, stadion otevírá své brány v 17:30. Pro vstup na stadion využívejte zejména vchod č. 4, u kterého nebývají fronty. Do svého sektoru se posléze dostanete koridorem.

Otevírací doba pokladen v Edenu u vstupu č. 4
út 12 – 18
st 13 – 19
čt 10 – 19 (prodej permanentek končí v 18 hodin)

Pokladny u vstupu č. 2 (pouze vstupenky na zápas)
čt 15 – 19

Otevírací doba centrály Ticketportalu (Politických vězňů 1, Praha 1):
pondělí – pátek 9 – 18 hodin

Slevy na vstupné musejí být v den zápasu uplatněny na pokladnách nejpozději 90 minut před výkopem zápasu, tedy do 17:30. Omezení se týká všech, kdo chtějí využít studentskou slevu, slevu pro seniory, slevu pro členy Odboru přátel nebo Fanklubu a slevu pro držitele průkazů ZTP / TP. Slevy do sektoru pro rodiče s dětmi, slevy pro vozíčkáře a dětské vstupenky zůstávají v nabídce bez časového omezení.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Další články