Na zápase s Karvinou autogramiáda žen | SK Slavia Praha
Více

Na zápase s Karvinou autogramiáda žen

PRAHA – V sobotu ve 20:05 Slavia přivítá doma v Edenu nováčka z Karviné. Podpořte naše hráče na cestě za dalším vítězstvím, podílejte se na vytvoření videa Spolu jsme silnější a přijďte si na autogramiádu pro podpisy fotbalistek A-týmu.
Pokud ještě nemáte vstupenku na utkání, zakupte si ji online v internetovém prodeji Ticketportalu, vyhnete se tak frontám před zápasem. Pokladny u vstupu č. 4 u trati se otevírají v sobotu ve 12 hodin, na těchto pokladnách si můžete pořídit i permanentku na zbytek sezony za výhodnou cenu! Z nových majitelů permanentek navíc vylosujeme 6 fanoušků, kteří půjdou s hráči na nástup na hřiště před vršovickým derby.

Pokladny u vstupu č. 2 otevírají dvě hodiny před utkáním, tedy v 18:05, stadion je pro fanoušky otevřen od 18:35. Připomínáme, že v den zápasu je možné uplatňovat slevy na vstupném pro studenty, seniory, členy Odboru přátel a Fanklubu a držitele průkazu ZTP/TP nejpozději 90 minut před začátkem utkání. Omezení prodeje před zápasem se netýká vstupenek do sektoru pro rodiče a děti, dětských vstupenek ani vstupenek pro vozíčkáře.

V koridoru stadionu budou hostesky nabízet fanouškům Slavie zdarma aktuální vydání časopisu TV sport, ve kterém vedle zajímavého čtení nejen o fotbale najdete i televizní program. Před Slavia Cashback Card sektor na jižní tribuně si můžete přijít vyzvednout vaši slávistickou věrnostní kartu, se kterou dostanete zpět až 5 % utracené částky v partnerských obchodech a navíc jejím používáním přispíváte i na slávistickou mládež.

Autogramiáda fotbalistek A-týmu

Před zápasem si nenechte ujít autogramiádu fotbalistek A-týmu Veroniky Pincové, Diany Bartovičové, Jitky Chlastákové, Terezy Krejčiříkové, Petry Divišové a Kateřiny Svitkové. Naše ženy se budou podepisovat od 19:30 v koridoru u vstupu č. 1. O poločasové přestávce se čtyři fanoušci utkají s našimi fotbalistkami v soutěži ve střelbě na břevno, nenechte si toto zápolení ujít. Hráčky už ve středu 5. října nastoupí na Kypru k prvnímu zápasu Ligy mistryň proti Apollonu Limassol, odveta je na programu o týden později, ve středu 12. října od 18:30 v Edenu.

Staňte se součástí nekonečného videa Spolu jsme silnější!

Na utkání bude u vstupu č. 4 umístěn videokoutek, zveme všechny fanoušky, aby přišli říct, co pro ně znamená Spolu jsme silnější a ukázali, co pro ně znamená fandit Slavii! Z jednotlivých výstupů bude vznikat nekonečné video, které budeme postupně zveřejňovat.

Ve fanshopu kolekce Slavia Exclusive

Před utkáním a po jeho skončení se na vás budou těšit pracovníci fanshopu, kde si můžete zakoupit trička v nových designech v rámci kolekce Slavia Exclusive. Kromě triček si můžete koupit i šály, mikiny, kšiltovky anebo zápasový magazín Poločas. Během přestávky je pro vás připraven prodej suvenýrů skrz okénko do koridoru.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články