Nábor nových slávistů proběhl velmi úspěšně | SK Slavia Praha
Více

Nábor nových slávistů proběhl velmi úspěšně

PRAHA/EDEN - Ve čtvrtek proběhl tradiční nábor nových slávistů a nutno říct, že se vydařil. Za účasti Milanů Škody a Černého se ho zúčastnilo bezmála čtyřicet dětí!
„Musím říct, že jsem si to užil. Bylo tady plno malých nadšených dětí, takže bylo skvělé pozorovat, jak si to užívají. A my s nimi,“ usmívá se slávistický útočník Milan Škoda.

Záložník Milan Černý potkal na náboru trenéry, kteří před lety trénovali v mládeži jeho. „Jsem za ně moc rád, že jsem je mohl potkat v životě, protože Petr Karoch nás naučil fotbal. Navíc na sekretariátu mládeže pracuje můj spoluhráč z mládeže Martin Hladík, neuvěřitelně inteligentní člověk a jsem moc rád, že tady může působit,“ vysvětluje odchovanec Milan Černý.

Třetím zástupcem A-týmu byl Martin Latka, ten ale nábor navštívil soukromě, protože na něj přivedl svého syna Martina. „Byl jsem ho podpořit, jsem rád, že tu byli i Škoďák s Míňou. Od zítřka už jim začínají tréninky, tak jsem na něj zvědavý. Hlavně bych si přál, aby ho to bavilo,“ komentuje Martin Latka.

„Přišlo hodně dětí, a co mám informace od rodičů, tak se jim tady líbilo, byla tady domácká atmosféra. Své určitě udělala i účast Milanů, podpisová akce a losování o vstupenky na derby, což věříme, že přispělo k té dobré atmosféře,“ vysvětluje šéftrenér žákovských kategorií Slavie Petr Karoch.

V případě, že jste nábor nestihli, nebo byste se chtěli přihlásit až teď, není nic ztraceno. Kontaktujte sekretáře mládeže Martina Hladíka a domluvíte se individuálně. Telefonní číslo: 731 427 472.


Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články