Nejlepší útočník ligy? Milan Škoda! | SK Slavia Praha
Více

Nejlepší útočník ligy? Milan Škoda!

PRAHA - Milan Škoda byl vyhlášen nejlepším útočníkem Synot ligy 2014/2015 a je také nominován na nejlepšího hráče ligy. Slavnostní vyhlášení proběhne v neděli 31. května.

Milan Škoda byl vyhlášen nejlepším útočníkem Synot ligy v sezoně 2014/2015. Slávistický kanonýr vstřelil v rámci 29 kol úctyhodných 18 branek. „Ocenění mě potěšilo, před pár měsíci bych to vůbec nečekal a vážím si toho,“ usmíval se Milan Škoda.

Tahoun sešívané ofenzivy je také v nominaci na nejlepšího hráče nejvyšší české soutěže. Slavnostní vyhlášení ankety proběhne v rámci Galavečera SYNOT ligy v neděli 31. května 2015.  V nadcházejícím kole, den před samotným galavečerem, bude bojovat i o korunu pro nejlepšího střelce ligy. Slavii čeká v sobotu v Edenu závěrečný duel se Slováckem.

I ocenění pro nejlepšího střelce je pro něj motivací. „Dřív bych nad tím nepřemýšlel, ale teď by mě to lákalo. Je to ale až na druhém místě, zejména chceme zakončit ročník ziskem třech bodů a vyjít ze zápasu se Slováckem vítězně,“ říká skromně slávistický čarostřelec.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články