Nový Poločas: Rozhovor s Janem Štohanzlem nebo miniplakát | SK Slavia Praha
Více

Nový Poločas: Rozhovor s Janem Štohanzlem nebo miniplakát

PRAHA - S dalším domácím zápasem je tady tradičně také magazín Poločas. Tentokrát v něm najdete velký rozhovor se záložníkem Janem Štohanzlem.
Letní slávistická posila přišla do Edenu v létě z Mladé Boleslavi. Před tím ale Jan Štohnazl prožil velmi zajímavé angažmá v Indii. „Začátky byly těžké, podnebí, lidi, země, kultura. Bylo to nepopsatelné. Postupem času jsme se zabydlovali, začali jsme to tam poznávat a mám z toho jen hezké vzpomínky,“ vrací se Štohanzl k rok starému angažmá.

Že se jedná o hodně exotické angažmá, o tom svědčí místní fauna, se kterou se náš záložník setkával. „V hejnech tam létali papoušci, večer ještě kaloni, obrovští netopýři. Jako tady létají holubi, tam byli Orli indičtí. Takže jsem se probudil a za oknem mi kroužili orli, což bylo neskutečné," popisuje slávivistický záložník, o kterém už teď můžeme prozradit, že do derby nastoupil po jediném tréninku.

„Čtrnáct dní jsem netrénoval, měl jsem výron a bylo to pro mě těžké. Do poslední chvíle jsem nevěděl, zda mám do toho jít. Kdyby se něco stalo, mohl bych být mimo po zbytek podzimu. Výhra v derby pro mě byla ale přednější, a tak jsem to risknul," líčí ve velkém rozhovoru v Poločase Jan Štohanzl.

V magazínu dále naleznete velkou statistickou infografiku k 284. derby, ve které se dozvíte, kdo naběhal nejvíce kilometrů a další jiné zajímavosti. Mimochodem, Slavia naběhela o čtyři kilometry víc než soupeř. V rozhovoru s mládežníkem jsme tentokrát vyzpovídali Davida Beňa z U17, který se vrátil do tréninku po těžkém zranění.

Kromě miniplakátu uprostřed s vítěznou fotkou po derby v Poločase ještě naleznete ohlasy základní sestavy Slavie na atmosféru v derby či tradiční představení nedělního soupeře.

Magazín Poločas koupíte ve fanshopu Slavie, na pokladnách nebo od kolportérů u stadionu a na tribunách. Prodej už neprobíhá u stánků s občerstvením. Cena je 20 Kč.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články