ONLINE: Pohárové čtvrtfinále s Karvinou | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Pohárové čtvrtfinále s Karvinou

PRAHA/EDEN ARENA – Sešívaní dnes odehrají důležitý pohárový zápas s Karvinou, kterou v sobotu porazili v rámci 23. ligového kola 2:1. Čtvrtfinále začíná v 18:45.
Trenér Jaroslav Šilhavý pro pohárové utkání zahýbal se základní sestavou. V brance se poprvé v soutěžním zápase představí Přemysl Kovář, na stopera se vrací kapitán Jiří Bílek, na levého beka pak Jan Bořil.

Po nucené ligové stopce kvůli karetnímu trestu se do středu pole proti Karviné postaví Josef Hušbauer, křídla Mingazov a Tecl pak sobotní utkání proti stejnému soupeři dohrávala. V útoku začíná sobotní dvojnásobný střelec Muris Mešanovič.

A jak je na tom marodka? Jan Sýkora doléčuje drobné svalové zranění ze soboty a pohárové utkání tak vynechá. Dobrou zprávou naopak je, že Marko Alvir už se v tréninku připojil k týmu a Dušan Švento po úspěšné operaci rehabilituje a připravuje se individuálně.

Základní sestava: Kovář – Frydrych, Bílek, Lüftner, Bořil – Ngadeu –Tecl, Hušbauer, Ščuk, Mingazov – Mešanovič

Lavička náhradníků: Pavlenka, Buren, Deli, Škoda, Zmrhal, Flo, Barák


Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Další články