ONLINE: Proti Příbrami na dva útočníky a s Berkovcem | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Proti Příbrami na dva útočníky a s Berkovcem

PRAHA - Slávisté hrají od 15:00 další domácí zápas. Tentokrát v rámci 4. kola ePojisteni.cz ligy přivítali v Edenu Příbram.
Oproti utkání s Anderlechtem došlo k několika změnám v sestavě. Ať už kvůli zranění nebo únavě. V brance tentokrát dostal přednost Martin Berkovec, který nahradil Jiřího Pavlenku. V obraně chybí kvůli svalovému zranění Simon Deli, toho tak nahradil na stoperu vedle Jiřího Bílka Michal Frydrych. Do obrany se vrátil i Dušan Švento.

Kromě Jasmina Ščuka a Lukáše Železníka nemůžou k zápasu nastoupit také Jan Mikula (zhmožděnina lýtka) a Michael Ngadeu Ngadjui (naražené žebro). Do zálohy se tak vrací Tomáš Souček, před kterým bude operovat trojice Jaroslav Mihalík, Josef Hušbauer a Jaromír Zmrhal. 

K malé změně došlo i v útoku, protože trenér Dušan Uhrin se rozhodl hrát na dva útočníky. Milana Škodu tak doplní Muris Mešanovič hned od první minuty.

Sestava Slavie: Berkovec - Bořil, Bílek, Frydrych, Švento - Souček - Mihalík, Hušbauer, Zmrhal - Mešanovič, Škoda

Lavička náhradníků: Pavlenka, Jablonský, Barák, Kenia, van Kessel, van Buren, Mingazov

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články