ONLINE: Sešívaní hrají v Dubaji se Zenitem | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Sešívaní hrají v Dubaji se Zenitem

DUBAJ – První přípravné utkání na herním soustředění v Dubaji čeká sešívané od 16:00, Slavia se na stadionu Al Shabab Club utká s ruským velkoklubem Zenitem Petrohrad. Pikantní bude duel především pro Dannyho, který do Slavie zamířil právě do Zenitu.
Stejně jako v posledním přípravném duelu, také proti Zenitu nastoupí v brance Přemysl Kovář. Simon Deli a Jakub Jugas naskočí ve středu obrany, na krajích obrany pak dvojice Jan Bořil – Eduard Sobol. Premiérový start si ve středu zálohy připíše Ondřej Kúdela, kterého doplní Josef Hušbauer a Danny. Pravou stranu zálohy bude mít na starost Ruslan Mingazov, levou stranu záložní řady pak Jaromír Zmrhal. V útoku bude hrát Tomáš Necid.

Kvůli zdravotním problémům se naopak v zápase neobjeví Jan Sýkora a Tomáš Souček, v utkání ještě neuvidíme ani nováčka Ondřeje Koláře.

Sestava: Kovář – Bořil, Deli, Jugas, Sobol – Kúdela – Mingazov, Hušbauer, Danny, Zmrhal – Necid

Náhradníci: Otáhal – Tecl, Bucha, Ngadeu, van Buren, Stoch, Škoda, Frydrych, Hromada, Pokorný


Živý přenos:


Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články