ONLINE: Slavia bojuje v Izraeli o tři body | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia bojuje v Izraeli o tři body

NETANJA/IZRAEL - Sešívaní potřebují v boji o postup ze skupiny A získat na půdě Maccabi ideálně tři body. Výkop je ve 21:05 českého času a ve 22:05 místního.
Díky uzdravení Simona Deliho odehrají červenobílí utkání se stejnou obrannou čtveřicí, jaká nastoupila i ve vítězném utkání v Praze. Do branky se nicméně postaví gólman Jan Laštůvka. Michael Ngadeu se po předcházejícím ligovém duelu s Duklou vrací ze stopera opět na post defenzivního záložníka, a to po boku Tomáše Součka. Nechybí ani střelec vítězného gólu z Edenu Tomáš Necid.

Bez jakých hráčů se musí trenér Šilhavý obejít? Kromě Pera Egila Floa, který není na soupisce pro Evropskou ligu, schází také Jan Bořil, jehož do hry nepustí karetní trest. Na marodce pak kromě dlouhodobých marodů Dušana Šventa a Murise Mešanoviče přibyli také záložníci Jan Sýkora a Ruslan Rotaň, kteří zůstali v Praze.

Základní sestava:
Laštůvka – Frydrych, Jugas, Deli, Sobol – Souček, Ngadeu – Zmrhal, Hušbauer, Stoch – Necid

Lavička náhradníků: Kovář, Hromada, Danny, Altintop, van Buren, Škoda

Druhé utkání ve skupině A už skončilo. Villarreal porazil v Kazachstánu Astanu 3:2 a je tak prvním postupujícím do jarních bojů.


Aktuálně

Derby dorostenců ve středu dopoledne na Xaverově

16. 4. 2024
Mladší i starší dorostence čeká uprostřed týdne zápas s největším rivalem. U19 vykopne proti Spartě v 11:00. Mladší U17 hraje od 13:15. Přijďte podpořit slávisty na Xaverov. Vstupné je zdarma. Přímý přenos z utkání bude k dispozici na YouTube SlaviaTV.

Dívčí tréninkové odpoledne v Edenu

16. 4. 2024
Mládežnická akademie SK Slavia Praha si přichystala dívčí tréninkové odpoledne pro holky narozené v letech 2013 – 2016. Všechny holky jsou do Edenu zvány!

Douděra 2028: Rodina i domov. Jsem tu šťastný

16. 4. 2024
David Douděra prodloužil se Slavií smlouvu do 30. června 2028. V rozhovoru okomentoval bezprostřední dojmy, prozradil, který okamžik považuje v červenobílých barvách za svůj zatím nejsilnější, nastínil plány nejen do konce sezony.

Další články