ONLINE: Slavia hostí Jihlavu | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia hostí Jihlavu

PRAHA/EDEN - Slavia od 17:00 hostí v Edenu Jihlavu. Sestava se až na jednu změnu oproti derby nezměnila.
Z obrany vypadl Martin Latka, kterého nadále trápí zranění stehenního svalu. Dnes není k dispozici ani Jan Mikula, který ještě nevyléčil zranění lýtkového svalu, a tak si nezahraje proti klubu, ve kterém v minulé sezoně hostoval. Na post stopera se tak vrací Simon Deli, který na této pozici nastoupil už proti Bohemians.

Složení záložní řady je totožné s tím, ve kterém sešívaní vyběhli do derby. Na pravé straně bude operovat Robert Hrubý, vlevo Václav Prošek a ve středu zálohy je dvojice Baéz - Piták.

Největší podporu Milana Škody bude zařizovat slávistický špílmachr Levan Kenia. Ze zdravotních důvodů dnes nemůže do hry zasáhnout Jaromír Zmrhal, kvůli karetnímu trestu Vukadin Vukadinovič.

Sestava Slavie: Berkovec - Švec, Bílek, Deli, Tamás - Baéz, Piták - Hrubý, Kenia, Prošek - Škoda

Lavička náhradníků: Rakovan, Boudjemaa, Fialka, Diop, Červenka, Dostál

Aktuálně

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Další články