ONLINE: Slavia hraje od 15:00 s Žižkovem | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia hraje od 15:00 s Žižkovem

PRAHA/VYŠEHRAD – Sešívané čeká od 15:00 utkání na Vyšehradě. Zde se potkají s druholigovou Viktorkou Žižkov. Přenos z utkání přinášíme na Slavia TV.
Jak je na tom aktuálně slávistické marodka? Asi nejhorší zprávou je absence Murise Mešanoviče, který si bohužel na pátečním tréninku obnovil zranění kolene. Vyšetření bohužel potvrdilo ten nejhorší scénář, Mešanoviče čeká v úterý operace a do hry pravděpodobně už na jaře nezasáhne. Do Slavie se tak vrátí z hostování útočník Stanislav Tecl.

Proti Viktorce nenastoupí ani Milan Škoda, který doléčuje zranění z prvního přípravného utkání proti R. B. Linense a už brzy se zapojí zpět do tréninku. Zranění ze soustředění nepustí do hry ani Tomáše Součka, s týmem ale v úterý odcestuje do Dubaje a do tréninku se zapojí v průběhu herního soustředění. Do utkání nezasáhne ani Jan Laštůvka.

V nominaci pro utkání se Žižkovem je už obránce Lukáš Pokorný. Připojil se i talentovaný osmnáctiletý bosenský útočník Imad Rondič, který nedávno posílil juniorku, a pak také sedmnáctiletý rakouský záložník Jonas Auer, který je ve Slavii na testech.

Základní sestava: Kovář – Bořil, Jugas, Deli, Sýkora – Mingazov, Bucha, Hušbauer, Zmrhal – Danny – Necid

Náhradnici: Otáhal, Pardubský, Frydrych, Pokorný, Sobol, Stoch, Hromada, Ngadeu, Auer, van Buren, Rondič

Přímý přenos z utkání




Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Další články