ONLINE: Slavia hraje v Plzni. Do základu se vrací Škoda | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia hraje v Plzni. Do základu se vrací Škoda

PLZEŇ/ŠTRUNCOVY SADY - Sešívaní se v rámci 5. kola ePojisteni.cz ligy představí na půdě mistrovské Plzně. Oba celky mají za sebou pohárový týden - domácí ve středu remizovali s Ludogorcem Razgrad, slávisté o den později prohráli na půdě Anderlechtu.
Do základní sestavy Slavie se vrací útočník Milan Škoda a po zdravotním výpadku i stoper Simon Deli. V brance dostane stejně jako proti Anderlechtu a Příbrami i proti Plzni přednost Martin Berkovec. Do utkání kvůli zdravotním problémům nemůže nastoupit kromě Lukáše Železníka i Jasmin Ščuk a Levan Kenia. Gruzínský záložník si v Bruselu přivodil svalové zranění, které ho do hry nepustí minimálně 2-3 týdny.

Viktoria je se sedmi body zatím po neúplném pátém kole na pátém místě tabulky, oproti Slavii má ale odehráno o jeden zápas více. Sešívaní v sezoně v lize ještě neprohráli a po dvou remízách a jedné výhře jim zatím patří desátá příčka.

Sestava Slavie: Berkovec - Bořil, Bílek (C), Deli, Švento - Souček, Ngadeu - van Kessel, Hušbauer, Zmrhal - Škoda.

Sledujte zápas online v našem přenosu!


Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články