ONLINE: Slavia v Edenu hostí Duklu. Chybí Deli | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia v Edenu hostí Duklu. Chybí Deli

PRAHA/EDEN ARÉNA - Po reprezentační přestávce se do Edenu opět vrací liga. Sešívaní hostí v rámci 14. kola Duklu. Derby začíná v 18:00.
Zdravotní problémy nepustí do hry Micka van Burena, Simona Deliho, Jakuba Hromadu, stejně jako dlouhodobé marody Murise Mešanoviče a Dušana Šventa. Karetní trest pak znamená absenci Jana Bořila.

Trenér Jaroslav Šilhavý tak na stopera přesunul Michaela Ngadeua a pravého obránce proti Dukle odehraje Michal Frydrych. Křídla mají složení Jaromír Zmrhal a Miroslav Stoch, na hrotu pak nastoupí Milan Škoda.

Základní sestava: Laštůvka – Frydrych, Jugas, Ngadeu, Sobol – Souček – Zmrhal, Hušbauer, Danny, Stoch – Škoda

Lavička náhradníků: Kovář, Flo, Sýkora, Rotaň, Altintop, Necid


Aktuálně

Derby dorostenců ve středu dopoledne na Xaverově

16. 4. 2024
Mladší i starší dorostence čeká uprostřed týdne zápas s největším rivalem. U19 vykopne proti Spartě v 11:00. Mladší U17 hraje od 13:15. Přijďte podpořit slávisty na Xaverov. Vstupné je zdarma. Přímý přenos z utkání bude k dispozici na YouTube SlaviaTV.

Dívčí tréninkové odpoledne v Edenu

16. 4. 2024
Mládežnická akademie SK Slavia Praha si přichystala dívčí tréninkové odpoledne pro holky narozené v letech 2013 – 2016. Všechny holky jsou do Edenu zvány!

MATCHDAY Plzeň. Zabrat a napravit to

16. 4. 2024
Po výhře, po prohře. Kamery MATCHDAY vyrazily v neděli do Plzně, kde vyprodaná Doosan Arena byla svědkem první venkovní porážky Slavie v probíhajícím ligovém ročníku.

Další články