ONLINE: Slavia vede 284. derby po první půli 1:0 | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia vede 284. derby po první půli 1:0

PRAHA/EDEN ARENA - Slavia hraje největší zápas roku, doma v Edenu přivítá Spartu. Vyprodaný stadion čeká od 15 hodin 284. derby pražských "S".
Slavia může do derby nasadit kompletní kádr. „Všichni jsou zdraví, ale ne všichni na sto procent. Pevně věřím, že všichni v kolektivu, který máme, jsou připraveni do zápasu,“ komentoval stav svého týmu v týdnu trenér Slavie Dušan Uhrin.

Sešívaní nastoupí na hrotu se střelcem minulého derby Milanem Škodou, kterého budou na křídlech podporovat Voltr a Štohanzl, ze středu pak Levan Kenia. Střed zálohy vyztuží debutant Tomáš Souček a Jaromír Zmrhal, obrana má pak tradiční složení posledních zápasů Mikula, Latka, Deli, Jablonský.

Na lavičce bude vůbec poprvé v A-týmu připraven nastoupit gólman Josef Řehák, ligová premiéra v sešívaném může přijít i v případě stopera Michala Frydrycha.

Slavia nastoupí do derby v této sestavě: Berkovec - Mikula, Latka (kap.), Deli, Jablonský - Souček, Zmrhal - Voltr, Kenia, Štohanzl - Škoda.
Náhradníci: Hrubý, Bazal, Černý, Bílek, Piták, Frydrych, Řehák.



Aktuálně

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Další články