ONLINE: Slavia vstupuje do ligy se změnami v sestavě | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia vstupuje do ligy se změnami v sestavě

PRAHA – Slavia v sobotu ve 20:00 vykročí za obhajobou titulu v nejvyšší lize. V novém ročníku HET ligy hostí v Edenu Teplice a v sestavě je oproti 3. předkolu Ligy mistrů řada změn.
Branku hájí slávistická jednička a v obranné řadě došlo k jediné změně. Místo Simona Deliho je v základní sestavě kapitán Jiří Bílek. Jinak má obrana stejné složení jako proti Borisovu.

Záloha a útok má ale kompletně jiné složení. Na krajích budou operovat Ruslan Mingazov a Jaromír Zmrhal, ve středu Tomáš Souček, Jasmin Ščuk a pod hrotem nastupuje nováček Halil Altintop. Na hrotu útoku tentokrát dostal přednost Muris Mešanovič.

Před středeční odvetou 3. předkola Ligy mistrů jsou dnes na jen na tribuně Simon Deli a Ruslan Rotaň. Na lavičce pak budou připraveni Danny, Milan Škoda nebo Michael Ngadeu. Na marodce zůstávají jen Jan Sýkora, Jakub Hromada a problémy se zády trápí Per-Egila Floa.

Sestava Slavie:
Laštůvka – Frydrych, Bílek, Jugas, Bořil – Souček, Ščuk – Mingazov, Altintop, Zmrhal – Mešanovič

Lavička náhradníků:
Kovář, Danny, Hušbauer, Ngadeu, van Buren, Škoda, Švento


ONLINE REPORTÁŽ PŘÍMO Z EDENU ČTĚTE ZDE

Nové videopředstavení základní sestavy naleznete zde:

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Další články