ONLINE: Úvodní duel play-off proti Apoelu | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Úvodní duel play-off proti Apoelu

NIKÓSIA/GSP STADIUM – Slavii čeká úvodní duel play-off Ligy mistrů. Od 20:45 hodin českého času budou bojovat o dobrý výsledek do odvety na horké půdě Apoelu.
Trenér Šilhavý musel provést v základní sestavě vynucené změny. Simon Deli po zranění v utkání s Jihlavou s týmem ani neodletěl na Kypr. Chybí také zkušená opora v podobě Dannyho, tomu se po posledním ligovém utkání objevily problémy s kolenem. Avizovaná byla absence Jiřího Bílka, na tribuně bude spolu s ním také Dušan Švento, kterého před odletem chytily bolavé zuby.

V nominaci není ani Eduard Sobol, který už se nevešel na soupisku. Poslední volné místo totiž na poslední chvíli zabral slovenský záložník Miroslav Stoch. Ten se tak hned ve svém prvním zápase v červenobílém představí na levém křídle.

A jak tedy bude úvodní jedenáctka vypadat? Na stopera se místo Simona Deliho přesunul Michael Ngadeu, místo defenzivního záložníka patří Tomáši Součkovi. Slavii povede do utkání jako kapitán útočník Milan Škoda.

Na lavičce jsou navíc uzdravení záložníci Jan Sýkora a Jakub Hromada, který je na soupisce A-týmu vůbec poprvé od svého příchodu.

Základní sestava: Laštůvka – Frydrych, Jugas, Ngadeu, Bořil – Souček – van Buren, Hušbauer, Rotaň, Stoch – Škoda

Lavička náhradníků: Kovář, Altintop, Sýkora, Zmrhal, Flo, Mešanovič, Hromada



Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články