Opět plný Eden: Derby už je vyprodané! | SK Slavia Praha
Více

Opět plný Eden: Derby už je vyprodané!

PRAHA - Ve středu ráno byl spuštěn internetový předprodej vstupenek na derby pro majitele permanentních vstupenek. Fanoušci svého předkupního práva hojně využili a vstupenky na největší jarní zápas se vyprodaly během hodiny.
Derby se bude hrát v neděli 2. dubna od 17:30 a více než tři týdny před zápasem je prakticky vyprodáno, jediná šance, jak si koupit vstupenky, je sledovat online prodej Ticketportalu a využít případných propadlých rezervací na vstupenky na derby a balíčky na utkání s Teplicemi a Spartou. Další možnost, jak si zajistit své místo, je pořídit si jarní permanentní vstupenku.

Na pokladnách předprodeje v Edenu, které otevírají ve středu ve 13 hodin, bude možné koupit vstupenky na derby pouze pro vozíčkáře, sektor Rodiče a děti je také vyprodaný. Prodej do sektoru hostů je plně v kompetenci Sparty, vstupenky se nebudou v Edenu vůbec prodávat. Vstupenky na derby jsou zařazeny do cenové kategorie Z3.

Od středy do neděle mohou na pokladnách u vstupu č. 4 v Edenu využít zvýhodněné nabídky na koupi lístku na derby majitelé balíčku vstupenek na utkání proti Jihlavě, Plzni a Teplicím. Cena za vstupenku na stejné místo, jaké mají ve svém trojbalíčku, je 50% sleva z ceníku Z3 bez možnosti uplatnit další slevy. Upozorňujeme, že své místo mají blokováno pouze do neděle 12. března a vstupenka na Spartu jim bude prodána na základě předložení lístku na utkání s Teplicemi. Po 12. březnu nebudou již tato místa zablokovaná a budou případně uvolněna do prodeje. Pokud se nemůžete dostavit od 8. do 12. března na pokladny a využít zvýhodněného nákupu, kontaktujte nás na emailu kamila.brejtrova@slavia.cz.

Na pokladnách v Edenu i v online prodeji si můžete kupovat vstupenky na nedělní domácí zápas s Teplicemi, na který očekáváme podobnou návštěvu jako na první jarní utkání s Jihlavou. 

Otevírací doba pokladen u vstupu č. 4 v Edenu:
středa 8. 3.13 - 19
čtvrtek 9. 3.12 - 18
pátek 10. 3.12 - 18
neděle 12. 3.10 - 18:15

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články