Permanentky zdarma pro fanoušky z Tallinnu | SK Slavia Praha
Více

Permanentky zdarma pro fanoušky z Tallinnu

PRAHA - Hráči i management SK Slavia Praha cítí povinnost se veřejně omluvit svým příznivcům za výkon, který A-tým předvedl v utkání 2. předkola Evropské ligy na hřišti Levadie Tallinn. Zvláštní kompenzaci pak zaslouží příznivci, kteří za Slavií cestovali do více než 1500 kilometrů vzdáleného Tallinnu.
„Omlouvám se fanouškům. Všichni naši fanoušci, kteří cestovali do Tallinnu, dostanou permanentku na celou sezonu zdarma. U již koupených vrátíme peníze. Podpořme hráče doma,´ uvedl po utkání předseda představenstva SK Slavia Praha Jaroslav Tvrdík.

Hráči i management SK Slavia Praha slibují, že udělají vše proto, aby klub napravil výkon z Tallinnu v odvetě ve čtvrtek 21. července a postoupil do dalších bojů. „Slavia bude své fanoušky potřebovat jako už léta ne! Sezona začíná, odveta s Tallinnem je na pořadu už ve čtvrtek. Proto vytvořme společně báječnou atmosféru a pomozme hráčům odčinit výpadek z prvního zápasu,´ říká generální ředitel Slavie
Martin Krob.

Fanoušci, kteří si dosud permanentní vstupenku nezakoupili a byli přítomni v Tallinnu, si mohou čestnou permanentku vybrat do jakéhokoli z prodávaných sektorů. Držitelé permanentek, kteří podporovali tým přímo v estonské metropoli, dostanou druhou permanentku zdarma. Pokud o ní nemají zájem, obdrží na pokladně částku, kterou za celoroční vstupenku zaplatili. Výměna je možná do 31. července. Pokud jste původní permanentku platili platební kartou, nebude možné vám z technických důvodů vrátit hotovost, ale bude to řešeno individuálně na pokladně.
Všechny fanoušky z Tallinnu, kteří budou chtít akce využít, prosíme, aby nejprve napsali na kamila.brejtrova@slavia.cz, která vám vystaví voucher. Pokud jste si vstupenky neuchovali, napište na stejný email.

Výměna permic začne na pokladnách dle otevírací doby v pondělí 18. července. Bude možná pouze po předložení voucheru. Ale pozor! Z kapacitních důvodů nebude možná výměna v den domácího utkání s Tallinnem 21. července!

Vedení SK Slavia Praha zároveň reaguje na incident, který se odehrál bezprostředně po skončení utkání v Tallinnu. „Jednání některých příznivců bylo absolutně přes čáru a nehodláme je tolerovat. Chyběl zde jakýkoli respekt ke klubu a jeho hráčům a pro nás všechny, kteří s fanoušky velmi často komunikujeme a spolupracujeme, se jedná o obrovské zklamání. Slyším nyní kolem omluvy typu „Fanoušci byli z porážky frustrovaní´. Frustraci chápu, ale ta nic neomlouvá. Nevšiml jsem si, že by něco podobného předváděli příznivci českého národního týmu třeba po utkání s Tureckem na Euru, kde navíc porážka znamenala okamžité vyřazení,´ uvedl generální ředitel Martin Krob, sám předseda největšího fanouškovského hnutí Odboru přátel a dodává: „Věřím, že slávističtí fanoušci jsou dostatečně inteligentní a uvědomí si, že nikdo nemá právo kohokoli napadat. Kdo si myslí, že jej má, ten se opravdu zásadně plete,´ dodal Martin Krob.

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články