Poločas na Plzeň: Natěšený Sýkora i Škodova padesátka | SK Slavia Praha
Více

Poločas na Plzeň: Natěšený Sýkora i Škodova padesátka

PRAHA - Jako u každého domácího zápasu, ani u toho s Plzní nemůže chybět tradiční magazín Poločas. Co vás čeká v jeho 13. čísle?
O jeho přestupu do Slavie bylo napsáno již mnoho. A třiadvacetiletý univerzál na hřišti předvádí, že to byla rozhodně dobrá volba. Jan Sýkora v obsáhlém rozhovoru hovoří o svých fotbalových začátcích, důležitosti všestranné sportovní průpravy i o své cestě profesionálním fotbalem. „Musím zaklepat, že má kariéra má vzestupnou tendenci. Změna přijde až v okamžiku, kdy jsem na ni připravený. Doufám, že minulé úspěchy jsou jen skvělý odrazový můstek,“ říká a těší se na zápas s Plzní: „Už od pondělí se nemůžu dočkat, až na to vlítneme!“

Slavia v minulém kole dokázala nastřílet osm branek do sítě Příbrami. Jaké byly další vysoké výhry červenobílých? To si přečtěte na straně 17.

Právě v zápasu s Příbramí navíc došlo i na důležitý milník. Milan Škoda otevřel skóre svým padesátým ligovým gólem v červenobílém a stoupá žebříčkem nejlepších sešívaných střelců. V něm aktuálně ztrácí už jen dvě branky na Karla Jarolíma.

Připomeneme si legendárního slávistického záložníka Antonína Vodičku, který se narodil před 110 lety. Před šedesáti lety pak nejvyšší domácí soutěž zažila netradiční sezonu, ta se totiž skládala ze třech částí. Jaký byl důvod? Dozvíte se na straně 28.

Ke kvalitnímu fotbalu bezesporu patří i kvalitní trávník. A ten nejlepší v roce 2016 byl právě v Edenu. V magazínu Poločas si tak můžete přečíst něco více o daném ocenění i o parametrech, které jsou u trávníků hodnoceny.

Nemůže chybět ani představení Viktorie Plzeň včetně medailonku třech vybraných posil, ligová tabulka, na níž je aktuálně radost pohledět a také rozpis jarních zápasů.

Magazín Poločas koupíte ve fanshopu Slavie, na pokladnách nebo od kolportérů u stadionu a na tribunách. Cena je 20 Kč.


Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články