Pořiďte si jarní permanentku | SK Slavia Praha
Více

Pořiďte si jarní permanentku

PRAHA – V prodeji jsou permanentní vstupenky na jarní část sezony, během které Slavia doma v Eden Aréně přivítá i Spartu a Plzeň. S permanentkou máte předkupní právo na další vstupenky na tyto důležité duely, teď si ji navíc můžete koupit i na jednom místě dohromady se slávistickými suvenýry a mít tak kompletní vánoční dárek.
Na jaře čeká Slavii v domácím prostředí osm zápasů a na žádném z nich byste neměli chybět! Od 18. listopadu máte možnost pořídit si permanentní vstupenku na jarní část sezony. S permanentkou máte vstup zdarma i na případné jarní domácí zápasy MOL cupu a na utkání juniorky. Na atraktivní zápasy se Spartou a Plzní budou mít majitelé permanentek předkupní právo na nákup dalších lístků, které se pravděpodobně vyprodají během pár dní. A hlavně – budete mít zajištěné vaše místo po celé jaro a nemusíte před každým utkáním shánět lístek. A pokud nemůžete jít Slavii podpořit osobně, můžete permanentní vstupenku komukoliv půjčit.

Výhodné ceny permanentek

Základní cena jarních permanentních vstupenek začíná na 800 korunách pro sektory rodičů s dětmi, permanentky na Tribunu Sever stojí 950 korun. Pokud uplatníte až 20% možnou slevu, jsou pro vás ceny velice výhodné. Permanentní vstupenku si navíc můžete přát i jako vánoční dárek anebo ji někomu věnovat a využít zaslání poštou anebo PPL spolu s dalšími slávistickými suvenýry z fanshopu. Slevy na permanentní vstupenky je možné uplatnit pouze při prodeji na centrále Ticketportalu, nelze je využít při online prodeji.

Prodej přes Ticketportal

Zvolte tuto možnost, pokud si přejete zakoupit pouze permanentní vstupenku a to osobně na pražské centrále Ticketportalu anebo přes internetový prodej Ticketportalu s možností poslání permanentky na vaši adresu anebo vyzvednutím na centrále.

Permanentky jsou v nabídce online prodeje Ticketportalu, kde si ji můžete rezervovat a při současné úhradě posléze vyzvednout na centrále Ticketportalu během otevírací doby. Pokud si permanentku přes online prodej pouze zarezervujete bez úhrady, je vaše rezervace platná pouze do půlnoci následujícího dne. Na centrálu Ticketportalu můžete přijít i bez předchozí rezervace a koupit si permanentku přímo na místě. Pokud si přejete, aby na permanentce bylo jméno a příjmení jiné osoby, než která provádí nákup, je potřeba poslat do 24 hodin od objednání permanentky email na adresu eden@ticketportal.cz s uvedením čísla objednávky a jména, které má být na permanentní vstupence uvedeno. 

V předvánočním období můžete využít zaslání permanentky Českou poštou na vaši adresu, za které je příplatek 150 korun. Garantujeme doručení permanentních vstupenek uhrazených do 12. prosince 23:59. Upozorňujeme, že slevy na permanentní vstupenku lze uplatnit pouze při osobním prodeji.

Prodej přes fanshop

Tuto variantu zvolte v případě, že si kromě permanentní vstupenky chcete koupit i suvenýry a vyzvednout si vaši objednávku v Edenu anebo ji celou poslat PPL na vaši adresu.

Od 28. listopadu jsou permanentní vstupenky v prodeji i na eshopu proslavisty.cz. Využijte tuto možnost, pokud si chcete k permanentce pořídit i slávistické suvenýry, a nechcete platit dvakrát poštovné. Přes fanshop si můžete objednat i permanentní vstupenky s osobním vyzvednutím v Edenu, a to až do zahájení prodeje na předprodeji na pokladnách v Edenu před jarním utkáním s Jihlavou. Termín vyřízení permanentní vstupenky při objednávce přes fanshop je 48 – 72 hodin, poslední objednávky na permanentky a suvenýry s garantovaným doručením do Vánoc je možné provést až do 19. prosince 15:00, ale musí být zároveň uhrazeny. Fanshop pro doručení používá služeb společnosti PPL.

Pro objednání permanentní vstupenky si vyberte cenovou variantu permanentky, poté se vám otevře detail permanentní vstupenky včetně fotografií sektorů a volných míst, která jsou označena červeným rámečkem. Vyberte si vaše požadované místo, poznamejte si ho a napište ho do poznámky v průběhu objednávání ve formátu: číslo sektoru, číslo řady, číslo sedadla. Zároveň do poznámky uveďte, jaký typ a velikost dresu si přejete přidat jako dárek. Pokud si přejete, aby na permanentce bylo jméno a příjmení jiné osoby, než která provádí nákup, je opět potřeba uvést požadované jméno v poznámce. Všechny objednávky, jejichž součástí je permanentní vstupenka, musí být uhrazeny předem platební kartou anebo převodem na účet. Jakmile fanshop obdrží vaši platbu, bude vás kontaktovat ohledně potvrzení vybraného místa. Po lhůtě na výrobu permanentní vstupenky 48 - 72 hodin vám bude objednávka odeslána anebo bude připravena k vyzvednutí ve fanshopu v Edenu.

Upozorňujeme, že permanentní vstupenky nelze objednávat osobně ve fanshopu, pouze přes eshop. Dále není možný ani přímý prodej permanentek na počkání.

Dárek ke každé permanentce

Ke každé jarní permanentce navíc můžete získat dárek – buď dospělý černý dres anebo dětský černý set dresu s trenkami v osmi velikostech. Při osobním nákupu permanentky na centrále Ticketportalu si můžete vybrat mezi velikostmi L a XL u černého dresu a velikostmi 68, 74, 80, 86, 92, 98, 110 a 122 u dětského černého setu, v případě, že některé velikosti nebudou na skladě, může být možnost výběru omezena. Při nákupu permanentky přes online prodej Ticketportalu i eshop proslavisty.cz bude standardně k objednávce přidán dospělý dres ve velikosti XL. 

Pokud chcete tuto volbu změnit, je třeba napsat typ dresu a velikost do poznámky v průběhu nákupu přes eshop proslavisty.cz, anebo při nákupu přes Ticketportal zaslat požadavek na změnu na email eden@ticketportal.cz s uvedením čísla vaší objednávky do 24 hodin od provedení objednávky.
CENÍK PERMANENTNÍCH VSTUPENEK JARO 2017
SEKTORCENA
102, 103, 128, 129, 201, 203, 204, 227, 2281 850 Kč
104, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 1271 600 Kč
105, 106, 107, 108, 109, 110, 205, 206   950 Kč
Rodinné sektory 225, 226 (1 + 1, 1 + 2)*   800 Kč
Rodinné sektory 225, 226 (2 + 1, 2 + 2)*1 600 Kč
*dítě do 150 cm
¨
SLEVY PLATNÉ PRO JARNÍ PERMANENTKY
Osoba starší 60 let20 %po předložení průkazu
Student (od 15 let)20 %po předložení průkazu ISIC
Člen Fanklubu, Odboru přátel10 %po předložení průkazu
ZTP, TP20 %po předložení průkazu
Permanentkář z loňské sezony10 %po předložení permanentky
Junior (151 cm - 15 let)50 %po předložení průkazu
slevy nelze sčítat
do rodinných sektorů nelze uplatnit žádné další slevy

Orientační plán


Design permanentních vstupenek


        







Pokud budete mít jakékoliv dotazy k prodeji permanentních vstupenek, kontaktujte nás na emailu kamila.brejtrova@slavia.cz.

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články