Poslední Poločas v roce 2014: Rozhovor s kapitánem | SK Slavia Praha
Více

Poslední Poločas v roce 2014: Rozhovor s kapitánem

PRAHA – Při zápase s Hradcem Králové vyjde tradičně magazín Poločas. Poslední číslo roku 2014 nabídne velký rozhovor s kapitánem Martinem Latkou. Cena je 20 Kč.
Kapitán Martin Latka v rozhovoru hovoří o pomalu končící podzimní části sezony, během které Slavia zažila vše – vedení v tabulce a euforii, tak propad dolů a skepsi. „Bude důležité, jak zvládneme poslední dva zápasy. Pokud to dopadne dobře, myslím, že bude možné hodnotit podzim pozitivně,“ říká v rozhovoru stoper Slavie.

Slavii vyšel skvěle úvod sezony, slávistický obránce už ale před sezonou upozorňoval, že nově poskládaný tým nečeká nic jednoduchého. „Najednou jsme byli někde, kde nás nikdo nečekal. Je otázka, zda na to mužstvo bylo vůbec připravené. Pak to každopádně už nebylo ono, kvůli čemuž jsme se dostali na opačný konec tabulky. Stále si myslím, že je to tým, který má potenciál. V létě jsem říkal, že nás čeká hodně práce, to se potvrdilo. Ještě je toho před námi hodně, čeká nás spousta další práce, protože to všechno nelze zvládnout za dva nebo tři měsíce,“ pokračuje Latka, s nímž si můžete přečíst celý rozhovor v nedělním magazínu Poločas.

Poločas dále nabídne dvojrozhovor s dvojicí zraněných hráčů Martin Berkovec a Pavel Vyhnal. Oni tři ještě s Tomášem Mičolou strávili podzim převážně v posilovně, ale v zimě se chtějí vrátit do plné přípravy. „Aktuálně jsem na tom tak, že začnu přípravu v lednu. Rameno ještě není úplně v pořádku, do začátku přípravy už budu připraven na sto procent,“ hlásí gólman Slavie. „Já také doufám, že se v lednu zapojím do přípravy. Postupně se do toho s týmem dostávám, ještě sice nechodím do hry, ale třeba přihrávky už trénuji,“ doplňuje Pavel Vyhnal. V celém rozhovoru oba hovoří také o třetím v partě zraněných Tomáši Mičolovi nebo velkých zápasech v ping-pongu.

Tentokrát dostala v Poločase prostor také dvě historická témata. Nejprve jsme se vrátili o pětadvacet let zpátky, kdy v tehdejším Československu vrcholila sametová revoluce. Při tehdejším ligovém zápase se totiž slávisté s hráči Rudé hvězdy Cheb domluvili, že k utkání na protest nenastoupí. „Když se blížilo naše utkání s Rudou hvězdou Cheb, tak jsme se spontánně rozhodli zápas na protest proti zásahu na Národní třídě neodehrát a podpořit tím probíhající protikomunistické demonstrace," vzpomíná tehdejší kapitán Slavie Pavel Řehák. Druhý pohled do historie nabízí vzpomínku na vítězství v Českém poháru v roce 1974.

Podzimní část juniorky zhodnotí záložník Jan Peterka, nebude chybět tradiční ohlédnutí za minulými zápasy či představení nedělního soupeře z Hradce Králové.

Magazín Poločas koupíte na obvyklých místech - ve fanshopu, na pokladnách nebo od kolportérů u stadionu a na tribunách - za 20 Kč.


Při nedělním zápase tradiční soutěže

V neděli budete mít také tradiční možnost při zápase vyhrát zajímavé ceny. Tentokrát bude ve hře jako hlavní cena půlroční permice do Edenu na jarní část SYNOT ligy, vyhrát budete moci také auto na víkend nebo předplatné časopisu Maxim.

Soutěž bude probíhat celou neděli, odpovědi můžete posílat v neděli 23.11. od 9:00 do 18:30. Odpovědi v podobě SMS zasílejte na telefonní číslo 900 11 07 (cena jedné SMS je 7 Kč) ve tvaru SKS(mezera)odpověď(mezera)jméno(mezera)příjmení (např. SKS A Jan Novak). 

1. cena: Půlsezonní permice

2. cena: Automobil Hyundai i30 na víkend s plnou nádrží od společnosti Hyundai Centrum Praha. Hyundai Centrum Praha se nachází pouhých 15 min od stadionu přímo pod Šterboholskou radiálou a nabízí nové vozy s plnou výbavou a garancí nejlepší ceny již od 179.tis.

3. cena: Předplatné Maximu

Každá 25. správná odpověď získá 2 vstupenky do Premiere Cinemas Hostivař.

Otázka: Jakému soupeři vstřelil dnes už legendární David Hubáček svůj první gól v dresu Slavie?

A) Hradec Králové    B) Liberec   C) Příbram 

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články