Poslední ligový duel podzimu v pátek od 19:30 s Baníkem! | SK Slavia Praha
Více

Poslední ligový duel podzimu v pátek od 19:30 s Baníkem!

EDEN – V pátek 1. prosince zakončí Slavia v Edenu ligový podzim zápasem s Baníkem Ostrava. Výkop je v 19:30 hodin. Bude to také poslední ligový duel pro kapitána sešívaných Jiřího Bílka. Přijďte podpořit naše fotbalisty v posledním ligovém duelu tohoto roku a zároveň se rozloučit s kapitánem!
  • Vstupenky 

Vstupenky se prodávají v cenové kategorii Z1. Tedy od 190 do 340 korun. Fanouškům doporučujeme nákup lístků z pohodlí domova přes online prodej Ticketportalu, kde si můžete vstupenku vytisknout jako hometicket. Případně lístek můžete koupit na jednom z prodejních míst Ticketportalu v blízkosti vašeho bydliště.

V den zápasu budou otevřeny pokladny předprodeje (u vstupu číslo 4 u železniční trati) od 10 do 20:15 hodin. Vstupenky je možné zakoupit také u pokladen u vstupu číslo 2 (vedle hotelu Iris) a to od 18 hodin až do konce prvního poločasu.

Na lístky je možné při nákupu na pokladnách uplatnit 10 procent slevu pro členy Odboru přátel a Fanklubu a 20 procent slevu pro studenty, seniory nad 60 let a držitele průkazu ZTP/TP.

  • Zápasový magazín 

U vstupů na stadion si můžete tradičně vyzvednout zdarma zápasový magazín Poločas, který bude věnovaný kapitánovi Jiřímu Bílkovi. Najdete v něm obsáhly rozhovor týkající se jeho působení ve Slavii, statistiky nebo plakát s jeho podpisem. Nebudou chybět fotografie nebo přání a vyznání hráčů pro našeho kapitána. V magazínu také najdete volné vstupenky na zápasy hokejové Slavie. Poločas bude k dispozici i ve Fanshopu nebo na pokladnách.

  • Předzápasový program 

Od 18 hodin můžete přijít do malé Fanzony před hotelem Iris, ve které najdete stánek našeho partnera AAA Auto. Můžete se zapojit do soutěže o účast v poločasovém programu. Vybraní soutěžící si o poločasové přestávce mohou vyzkoušet kop na bránu, kopat se bude o půjčení auta na víkend nebo na měsíc.

Před zápasem až do konce poločasové přestávky se můžete zúčastnit SMS soutěže o vstupenky na poslední domácí zápas ve skupině Evropské ligy UEFA s Astanou. Informace o SMS soutěži budou zveřejněny na velkoplošných obrazovkách na stadionu.

Před výkopem se odehraje na hrací ploše krátký ceremoniál k ukončení aktivní hráčské kariéry našeho kapitána. 

V sektorech 225 a 226 Rodiče a děti bude opět připraven zábavný program plný her a překvapení. Zároveň je možné si vypůjčit na zápas deku, aby malým slávistům nebyla zima.

Brány Edenu se fanouškům otevírají v 18 hodin. Na zápase se bude prodávat nealkoholické pivo.

  • Novinky ve Fanshopu 

Ve Fanshopu Slavie v Edenu je k dostání řada novinek. Pořiďte si kalendář na nový rok 2018 sestavený z fotografií hráčů z nové i z mistrovské sezony. Kalendář je čtvercového formátu a stojí 220 korun.

Na Vánoce nemůžou chybět slávistické vánoční ozdoby, červené a bílé špičky. K dostání je také červený župan a červené pantofle, nová sadu ručníků a osušek, černé povlečení, nová kolekce zimních čepic, exkluzivní zakázkové mikiny nebo polo trika.

  • Vstupenky na zápas s Astanou 

Na pokladnách u vstupu číslo 4 jsou ve volném prodeji vstupenky na poslední zápas ve skupině Evropské ligy s Astanou (čtvrtek 7. prosince v 19 hodin). Vstupenky na zápas pořídíte od 390 korun. Permanentkáři, členové Odboru přátel a Fanklubu od 290 korun. Podrobné informace o vstupenkách na Astanu najdete zde.

  • Zápas vysílá Radio Slavia

Pokud se nedostanete do Edenu, nalaďte si Radio Slavia! Na radiu můžete sledovat rozhlasový komentář celého utkání. Na Radio Slavia se dostanete kliknutím na odkaz v horní liště textového online přenosu nebo přes tento odkaz. Zápas také vysílá přímým přenosem ČT Sport. 

Aktuálně

Vysoké vítězství U14 nad Plzní, mladší dorostenci natáhli úspěšnou sérii

16. 4. 2024
Kluci z U14 předvedli proti Plzni skvělý výkon a porazili lídra soutěže 7:1. Mladší dorostenci vyhráli už páté utkání v řadě. Přípravkám se povedlo přátelské utkání v Liberci. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Čtyři branky Spartě a postup do finále poháru

15. 4. 2024
Slavistky si připsaly další velké vítězství, když v semifinále poháru porazily Spartu 4:0. Branky zařídily Khýrová a po změně stran McLaughlin, Nekesa a Veselá. Ve finále se utkají 8. května se Slováckem, které vybojovalo postup na penalty proti Slovanu Liberec.

O tíze okamžiku, psychické odolnosti i výkonu Ogbua

14. 4. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil s novináři po prohře 0:1 s Viktorií Plzeň o chybějící agresivitě, špatném pohybu, zraněních, síle soupeře či (ne)kvalitě v ofenzivní části. Nezapomněl však vyzdvihnout výkon Oscara Dorleyho s Igohem Ogbuem, který se vrátil do základní sestavy.

Další články