Povedené utkání. Škoda neproměněných šancí | SK Slavia Praha
Více

Povedené utkání. Škoda neproměněných šancí

BAD BLUMAU - Trenér Jaroslav Šilhavý a hráči Tomáš Souček a Jan Bořil hodnotili výkon sešívaných proti Krasnodaru. Všichni tři se shodli, že sešívaní měli spoustu brankových příležitostí.
Trenér Jaroslav Šilhavý byl s předvedenou hrou svého týmu spokojen: „Vystřídali jsme dost hráčů. Myslím si, že jsme byli lepším týmem, hráli jsme kombinační fotbal. Poměrně se nám dařilo dostávat do šancí. Měli jsme jich hodně, ale bohužel jsme jich ale měli proměnit mnohem více. Nicméně jsem rád, že nakonec tu zaslouženou odměnu v podobě jednoho gólu a bodu jsme trefili v 90. minutě. Dneska to byl opravdu velmi dobrý zápas, jen tak dál. Samozřejmě někteří hráči ještě potřebují dotrénovat, jsou tam takové výkyvy, i to horko na to působilo. Byla tam kvalita, dostávali jsme se do šancí, takhle bychom se chtěli prezentovat, abychom se uměli od brankaře dostat do šancí. Myslím si, že se nám to dařilo jak v prvním poločase, tak i ve druhém poločase. Takhle by to šlo,“ řekl spokojeně trenér.

Navrátilec Tomáš Souček nastoupil za Slavii téměř po půl roce, i on byl s výkonem Slavie spokojen: „Myslím si, že to bylo odmakané, byly náročné podmínky, bylo horko, ale docela jsme se s tím poprali. Měli jsme dost šancí, občas byla špatná finální a předfinální fáze. Myslím si, že jsme mohli vyhrát, ale naštěstí jsme udělali aspoň tu remízu,“ řekl mladý reprezentant.

S výkonem týmu byl spokojen i Jan Bořil: „Dnešní zápas s Krasnodarem byl kvalitní, jak první, tak i druhý poločas. Myslím si, že jsme hráli velice dobře, škoda, že jsme nedali více gólů. Měli jsme hodně šancí, ale je to přípravný zápas, ukázali jsme, že na to máme a budeme dále pracovat,“ řekl krajní obránce sešívaných.

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články