Přijďte včas na derby! Získáte kalendář s Bicanem zdarma! | SK Slavia Praha
Více

Přijďte včas na derby! Získáte kalendář s Bicanem zdarma!

EDEN – Prvních 5 000 návštěvníků sobotního derby získá zdarma kapesní kalendář na rok 2014 s Josefem Bicanem.
Kalendáře budou k vyzvednutí u vchodů na stadion číslo 1, 2 a 4. Brány stadionu se otevírají v 18:45 hodin. Žádáme diváky, aby přišli na stadion včas, vyhnete se tak možným frontám u turniketů a u pokladen. Nenechávejte proto ani nákup vstupenky na poslední chvíli, vstupenky jsou v prodeji na internetu v síti Ticketportal zde nebo u pokladen v Edenu. 

Pokladny u vstupu číslo 4 u železniční trati jsou v sobotu v den zápasu otevřeny od 12 hodin. Pokladny u vstupu číslo 2 jsou otevřeny dvě hodiny před začátkem utkání. 

Zápas začíná ve 20:15 hodin, ve 20 hodin odstartuje slavnostní ceremoniál k uctění památky 100. výročí narození Josefa Bicana.

V 18:55 hodin jsme pro vás na stadionu na velkoplošných obrazovkách připravili projekci zhruba půlhodinového dokumentu Věčné derby mapující historii soupeření mezi pražskými „S“, které začalo před 117 lety na Císařské louce (29. března 1896). 

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články