Přiveďte své dítě do Slavie! Nábor už 19. září! | SK Slavia Praha
Více

Přiveďte své dítě do Slavie! Nábor už 19. září!

PRAHA – Je vaším snem i snem vašeho dítěte, aby oblékalo sešívaný dres a hájilo barvy Slavie v mistrovských zápasech? Přiveďte svého syna či dceru na nábor do Slávistické školičky, týmů přípravek a mladších žáků. Talenty budeme vybírat v úterý 19. září od 17:30 na tréninkových hřištích v Edenu.
Nábor dětí proběhne v úterý 19. září od 17:30 na hřištích s přírodní a umělou trávou v Edenu. Přijďte s dostatečným časovým předstihem kvůli předpokládanému velkému zájmu a nutností registrace dětí. S sebou si vezměte sportovní oblečení i obuv. Kdo již fotbal hraje, tak samozřejmě kopačky. Budeme nadšení, když co nejvíce dětí dorazí v našem krásném dresu!

Využijte možnost vyplnit registrační formulář a registrovat se na nábor už nyní, po příchodu nebudete muset čekat a budete odbaveni přednostně.

Děti získají možnost jít pod dohledem kvalifikovaných trenérů ve stopách svých předchůdců, kteří nyní slaví úspěchy v profesionálním fotbale. Mládežnickými výběry Slavie prošli mimo jiné Marek Suchý, Tomáš Necid nebo Ondřej Petrák, ze současného kádru potom Jaromír Zmrhal nebo Tomáš Souček.

Na začátku náboru trenéři děti rozdělí do skupin podle ročníku narození a poté se každé skupině budou individuálně věnovat trenéři a testovat schopnosti dětí. Na náboru budou hráči A-týmu, loni si tak děti měly možnost zahrát fotbal s Janem Sýkorou a Přemkem Kovářem. Na každé dítě čekají malé slávistické dárky a vstupenky na ligové utkání s Brnem. Děti přijde povzbudit i slávistický medvěd Hamley. 

Slávistická školička pro nejmenší děti

Slávistická školička je letos určena pro děti ročníků 2013 a 2014. Školička se zaměřuje formou her na všeobecnou pohybovou průpravu. Po absolvování Slávistické školičky budou moci vybraní adepti nastoupit do přípravkových ročníků Slavie.

"Dítě se učí správně běhat, udělat kotoul, vše probíhá soutěžní, hravou formou, vše je přirovnáno k pohádkám, příběhům, aby to děti bavilo a přivedlo je to ke sportu. Začátky jsou typu přelez, přeskoč, podlez, chyť ho,“ upřesňuje náplň tréninků
Jiří Janeček, šéftrenér přípravek.

Tréninky školičky probíhají jednou týdně v úterý od 17 do 18 hodin a jsou zpoplatněny částkou 100 korun za jeden trénink.

Kontaktní osobou pro projekt slávistické školičky je její vedoucí Filip Jeřábek, který je pro případné dotazy k dispozici na emailu filip.jerabek@slavia.cz anebo na telefonním čísle 725 503 586.

Nábor do přípravek

Posily do týmů přípravek a mladších žáků budeme 19. září vybírat z
chlapců narozených v letech 2005 až 2012, a dívek narozených v letech 2003 až 2011.

Pokud chcete zvýšit šanci, že vaše dítě se do Slavie dostane a zůstane v týmu, je zásadní přijít co nejdříve. "Nejmenší děti mají největší šanci. Kluci, kteří s fotbalem začínají v devíti, desíti letech již mají deficit oproti těm, kteří u nás hrají delší čas. Čím dříve dítě začne s pohybovou průpravou, tím jednodušeji se pak zapojuje do specifického fotbalového tréninku,“ říká Jiří Janeček.

A na co se trenéři při výběru talentů na náboru budou především zaměřovat? "Důležitý je pohybový potenciál, jestli se dítě umí rozeběhnout, zastavit, spadnout, vstát. Důležitá je pro budoucího sportovce rychlost, dravost, soutěživost, odhodlání."

V kategorii U6 probíhají tréninky dvakrát týdně v pondělí a čtvrtek, od kategorie U7 třikrát týdně.

Pokud vám termín náboru nevyhovuje nebo budete mít jakýkoliv dotaz, pište na email nabor@slavia.cz. Případně se obracejte na šéftrenéra přípravek Jiřího Janečka, telefon 734 760 683. Kontaktní osobou za ženský fotbal je šéftrenérka přípravek Jana Bělíková, telefon 775 344 772.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články