Rezervace pro permanentkáře do 30. 6. | SK Slavia Praha
Více

Rezervace pro permanentkáře do 30. 6.

PRAHA – V pátek 30. června končí o půlnoci stávajícím majitelům permanentek ze sezony 2016/2017 rezervace na jejich místo. V sobotu 1. července se tato nevyužitá místa uvolní do online prodeje a fanoušci tak budou mít možnost zakoupit si permanentky i na Tribunu Sever, která je nyní prakticky vyprodaná.
Pokud vlastníte permanentní vstupenku na sezonu 2016/2017, máte vaše místo rezervováno do pátku 30. června. Pokud si chcete zakoupit permanentku na stejné místo, máte více možností.

Online nákup

Pod svým účtem na Ticketportalu jděte na Permanentky, Předkupní právo, zvolte SK Slavia Praha a zadejte devítimístné číslo vaší permanentky a kód, který jste obdrželi pro výdej vstupenky na Brno, případně si o něj napište na email help@ticketportal.cz. Klikněte na Ověřit permanentku a v dalším kroku se vám objeví vaše sedadlo a tlačítko Zaplatit. Po kliknutí na tlačítko Zaplatit si budete moci vybrat způsob platby.

Po platbě se pod vaším uživatelským účtem v sekci Moje objednávky zobrazí hometicket/voucher, který je třeba vytisknout a přijít s ním vyzvednout si plastovou permanentku pouze na pokladny v Edenu. U stávajících permanentkářů není možné při online nákupu zvolit možnost poslání permanentky domů a je nutné si ji vyzvednout na pokladně v Edenu. Pro vyzvednutí není stanoven termín, permanentku si budete moci vyzvednout, pokud pojedete na zápas do Edenu. Pro vyzvednutí permanentky je třeba ji objednat online alespoň dva dny dopředu.

Nákup na pokladnách a centrále Ticketportalu

Pokud potřebujete uplatnit studentskou slevu na permanentku, je nutné přijít pro permanentku bez předchozího nákupu online přímo na pokladny do Edenu anebo na centrálu Ticketportalu a prokázat se studentským průkazem.

Jestliže nemáte online rezervaci, můžete si přijít pro novou permanentku na vaše místo jak na pokladny v Edenu, tak i na centrále Ticketportalu. Pro urychlení procesu si prosím přineste vaši starou permanentku.

Otevírací doba pokladen u vstupu č. 4

Čtvrtek 29. června: 12:00-18:00
Pátek 30. června: 12:00-18:00
Pondělí 3. července: 12:00-18:00
Úterý 4. července:10:00-18:45

Otevírací doba centrály Ticketportalu (Politických vězňů 15, Praha 1)

Pondělí - pátek 9 - 17

Noví permanentkáři

Pokud permanentku na sezonu 2016/2017 nevlastníte, můžete využít online prodeje na Ticketportalu a pro permanentku si následně přijít na pokladny v Edenu, anebo můžete přijít přímo na centrálu Ticketportalu anebo pokladny v Edenu a permanentku si zakoupit na místě. Na obou prodejních místech je možné uplatnit slevy na členství v Odboru přátel, Fanklubu, studentskou slevu, slevu pro seniory a držitele průkazu ZTP/TP.

Uvolnění rezervovaných míst do prodeje

O půlnoci ze 30. června na 1. července dojde k uvolnění rezervovaných míst permanentkářů ze sezony 2016/2017 do volného online prodeje. Pokud tedy uvažujete o změně místa, sledujte v sobotu online prodej a místo si můžete zakoupit. Momentálně jsou prakticky vyprodány permanentky na Tribunu Sever, propadlá rezervovaná místa jsou jedinou možností, jak si permanentku do našeho kotle pořídit.

Podrobné informace o prodeji permanentek najdete v článku.

Aktuálně

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Jana Sirotníka čeká reoperace zápěstí

17. 4. 2024
Brankář Jan Sirotník utrpěl při tréninku zlomeninu v zápěstí. Dvaadvacetiletého gólmana tak čeká operace a vynucená přestávka.

Další články