Robert Hrubý slávistou až do roku 2018 | SK Slavia Praha
Více

Robert Hrubý slávistou až do roku 2018

PRAHA/EDEN – V úterý prodloužil se Slavií smlouvu střední záložník Robert Hrubý. Devatenáctiletý odchovanec Slavie podepsal nový kontrakt do 30. června 2018.
„Jsme moc rádi, že jsme se s Robertem domluvili na prodloužení smlouvy. Je produktem naší mládežnické akademie, na které chceme stavět, a postupně si vytahovat další mladé hráče. Je to potvrzení naší nové cesty, kterou ve Slavii chceme jít. Robert svými výkony dokazuje, že má na to, aby byl stabilním členem základní sestavy, na kterém můžeme stavět,“ uvedl sportovní ředitel a člen představenstva Karol Kisel.

„Vedení Slavie tím dalo najevo, že s Robertem nadále počítá a že na něm bude stavět,“ doplnil hráčův agent Jiří Müller z agentury ESAM. „Jsem rád, že jsme se Slavií domluvili,“ pokračoval Müller.

Původní kontrakt končil Hrubému na konci tohoto roku. „Věděl jsem, že musím zamakat a v A-týmu se už prosadit, abych si prodloužení zasloužil. Snad se mi to povedlo,“ usmívá se Robert Hrubý.

„Když mi vedení klubu novou smlouvu nabídlo, byl jsem samozřejmě nadšený. Vážím si toho, že se mnou klub prodloužil kontrakt až do roku 2018. Budu se snažit to co nejvíce splatit na hřišti. Chtěl bych také poděkovat svému agentovi Jiřímu Müllerovi,“ dodal devatenáctiletý odchovanec Slavie.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články