S permanentkou na 2. předkolo Evropské ligy zdarma! | SK Slavia Praha
Více

S permanentkou na 2. předkolo Evropské ligy zdarma!

PRAHA – Od středy 29. června jdou do předprodeje permanentní vstupenky na nadcházející ligový ročník. Permanentní vstupenky budou platné také na druhé předkolo Evropské ligy. Loňští permanetkáři mají svá místa rezervována do 20. července.

Prodej na internetu

Od středy 29. června od 14 hodin bude možné si permanentní vstupenky na sezonu 2016/2017 zakoupit na internetu prostřednictvím Ticketportalu. Zde si mohou permanentní vstupenky zakoupit jak ti, kteří byli držiteli permanentek v minulé sezoně a u kterých je možné ověřit slevu (majitelé loňské permanentky, členové odboru přátel, fanklubu a senioři), tak i noví permanentkáři (pro uplatnění slevy je možný nákup pouze na pokladnách od 7. července). Postup pro nákup permanentky pro stávající permanentkáře naleznete na stránkách Ticketportalu. Prodej na internetu pro stávající permanentkáře skončí 6. července.

Prodej na pokladnách

Pokud si chcete permanentní vstupenku zakoupit osobně, na pokladnách v Edenu bude prodej zahájen 7. července, a to i pro ostatní kategorie stávajících permanetkářů – studenti a ZTP/TP. Od 7.7. si mohou permanentky nadále kupovat na pokladnách také stávající permanentkáři, kteří nevyužili internetového předprodeje (majitelé loňské permanentky, členové odboru přátel, fanklubu a senioři), i noví permanentkáři. Stejný den budou permanentky k dostání také na centrále Ticketportalu (ulice Politických vězňů 15, Praha 1).

Permanentka až do domu

Novinkou v letošní sezoně je možnost zaslání permanentky až domů, cena této služby je 150 Kč (v níž je zahrnuto balné, poštovné, pojištění). Tato cena je již automaticky zahrnuta v ceně permanentky. Prosím berte na vědomí, že na doručení permanentky jsou potřeba minimálně 3 pracovní dny, Permanentní vstupenku lze s doručením domů naposledy objednat 15. července pro nové permanentkáře (pro stávající do 6. července, kdy jim končí možnost nákupu přes internet), poté bude již možný nákup přes internet pouze jako rezervace s vyzvednutím v Edenu (do druhého dne od uskutečnění rezervace).

Výběr místa

Sleva pro stávající permanentkáře

Majitelé loňských permanentek budou mít svá místa rezervována až do 20. července (do 6. července na internetu, od 7. července na pokladnách)  Zároveň automaticky získají slevu 10 % na novou permanentku, pokud se prokáží číslem loňské permanentky. Ještě jednou připomínáme, že nárok uplatnit slevu na internetu z techických důvodů mají pouze majitelé loňských permanentních vstupenek v kategorii majitel loňské permanentky, senior, člen fanklubu a odboru přátel.

Majitelé loňských permanentních vstupenek v kategorii student, ZTP/TP a Sektor pro rodiče a děti musí pro nákup využít předprodejní místo v Edenu či na centrále Ticketportalu, a to od 7.7.2016. Po předložení permanentky a průkazu opravňujícímu k uplatnění slevy jim bude permanentka prodána.

Slevy na vstupné

Od letošní sezóny je také zpřehledněn a zjednodušení systém slev, na slevu 10 % mají nárok všichni dosavadní majitelé permanentních vstupenek, členové Fanklubu a Odboru přátel, 20 % slevu pak mají studenti (od 15 let), senioři (od 60 let), a držitelé ZTP/TP.

Nový typ vstupenky: Junior

V letošní sezoně je do prodeje zařazena také nová permanentka JUNIOR, která řeší problém dětí, které odrostou možnosti nákupu permanentní vstupenky do Sektoru pro rodiče a děti (do 150cm), ale zároveň ještě nejsou studenty (od 15 let). Na permanentku JUNIOR mají nárok děti od 151 cm (tedy od cca 11 let) do dovršení 15 let. Sleva na permanentku JUNIOR je 50 %. Pro nárok na tuto permanentku je důležité datum nákupu (v den nákupu musí být „juniorovi“ maximálně 15 let). Prodej této permanentky je také možný pouze na pokladnách v Edenu po předložení průkazu.

Permanentky pro rodiny

Rodiny s dětmi mohou opět využít zvýhodněných balíčků permanentek do sektoru Rodiče a děti, ve kterém je vstup pro děti zdarma.

Výhody permanentní vstupenky

Díky permanentní vstupence mají fanoušci zajištěny vstup zdarma na všechny zápasy domácího poháru, na utkání ženské Ligy mistryň a také na 2. předkolo Evropské ligy. Permanentkáři budou zvýhodněni také na další případná předkola a zápasy ve skupině, dále budou mít nárok na předprodej dalších vstupenek na utkání se Spartou a s Plzní.

Každý permanentkář může využít slev ve fanshopu a také dalších slev v rámci programu Lyoness Cashback card, neboť permanentní vstupenka na Slavii od letošní sezony slouží zároveň i jako Lyoness Cashback Card. Pokyny k registraci Vaší permanentky obdržíte při nákupu permanentky či na stránce Cashback card. Permanentka bude platná i v tom případě, pokud se rozhodnete ji jako Cashback Card nevyužívat. Používáním Slavia Cashback Card ale každým nákupem přispíváte na mládež SK Slavia Praha a získáváte zpět peníze ze svého nákupu.

Otevírací doba

Pokladny v Edenu mají od 7. července otevřeno následovně:

pondělí 12 - 18
úterý 12 - 18
středa 13 - 19
čtvrtek 12 - 18
pátek 12 - 18

Otevírací doba na centrále Ticketportalu pondělí až pátek: 9 - 17


Případné dotazy ohledně permanentních vstupenek můžete směřovat na: kamila.brejtrova@slavia.cz

         








Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Další články