Sešívaní cestují na soustředění do Číny | SK Slavia Praha
Více

Sešívaní cestují na soustředění do Číny

PRAHA/LETIŠTĚ VÁCLAVA HAVLA – Sešívaní ve čtvrtek odpoledne odlétají na první zahraniční soustředění. Kondici budou nabírat v netradiční destinaci, a to na ostrově Hainan.
Slávisté se chystají do Číny v počtu čtyřiadvaceti hráčů. Z členů áčka se nepřipojil Jaroslav Mihalík, v jehož případě se jedná o hostování v Cracovii Krakov. Na hostování by měl odejít i obránce Jan Mikula.

Kádr Jaroslava Šilhavého se rozrostl o Vojtěcha Mareše, obránce sešívané U19, a Daniela Součka, záložníka juniorského týmu. Od začátku zimní přípravy je s týmem také gólman Martin Otáhal, který na podzim hostoval v Jirnech. Kromě nich nechybí v letadle ani nové zimní posily Alvir, Flo, Lüftner a Kovář.

Sešívaní míří do Číny na ostrov Hainan do města Haikou, časový posun je oproti České republice plus 7 hodin.

Kádr Slavie pro soustředění v Číně:

Brankáři:
Jiří Pavlenka, Přemysl Kovář, Martin Otáhal

Obránci:
Jiří Bílek, Jan Bořil, Per-Egil Flo, Michal Frydrych, Michael Lüftner, Vojtěch Mareš, Tomáš Jablonský

Záložníci:

Marko Alvir, Antonín Barák, Josef Hušbauer, Gino van Kessel, Ruslan Mingazov, Daniel Souček, Tomáš Souček, Jasmin Ščuk, Dušan Švento, Jaromír Zmrhal

Útočníci:

Mick van Buren, Muris Mešanovič, Milan Škoda, Lukáš Železník




#gotochina🇨🇳 #skslaviapraha 💪🏼

Fotka zveřejněná uživatelem jasmin_halima ❤️ Šćuk 👨‍👩‍👧‍👦 (@scukovi_23),


Aktuálně

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Společně jsme uklidili okolí Edenu

22. 4. 2024
Dnešní datum, tedy 22. dubna, připadá každoročně na Den Země, při kterém si celý svět připomíná, jak důležité je starat se o životní prostředí a svět kolem nás. Ve Slavii tento přístup sdílíme nejen v měsíci dubnu, ve kterém věnujeme pozornost projektům z environmentální oblasti, ale po celý rok.

Výhra s Libercem na úvod nadstavby

22. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zvládly otočit nepříznivý průběh zápasu a v úvodním utkání nadstavby porazily na domácí půdě Slovan Liberec 4:2. Střelecky se prosadila Franny Černá, Gabriela Šlajsová, Tereza Krejčiříková a Tereza Szewieczková.

Další články