Slavia vítězem All Stars Cup 2016! | SK Slavia Praha
Více

Slavia vítězem All Stars Cup 2016!

PRAHA/EDEN - V tradičním červnovém termínu se i letos v Edenu konal All Stars Cup. Třídenního turnaje pro hráče kategorie U16 se účastnilo šestnáct týmů. Slavia obhájila loňské vítězství, když ve finále porazila turecký tým z Izmiru! Projděte si cestu sešívaných turnajem:

Základní skupiny

Pátek, skupina C

V úvodním zápase na All Stars Cupu 2016 se Slavia utkala s loňským finalistou z Porta. Vstup do turnaje se Slavii nepovedl a prohrála 0:2. Druhý zápas hrála Slavia s týmem Čukaričky Bělehrad, v něm si se srbským soupeřem poradila 2:1 díky brankám Libora Drozdy a Michaela Höniga. Na závěr skupiny C porazila Slavia AS Trenčín 2:1, úspěšnými střelci byli Michael Hönig a Tadeáš Michovský.
Slavia obsadila ve skupině C třetí místo.


Sobota, skupina E

Na úvod sobotních zápasů ve skupině E prohrála Slavia s FC Midtjylland 3:1, jedinou branku Slavie vstřelil Michael Hönig. Známým soupeřem byla Dukla Praha, tu Slavia porazila 1:0, když se gólově prosadil Nedžad Zinhasovič. Na závěr základních skupin podlehla Slavia týmu CD Chivas Guadalajara 0:4.

Čtvrtfinále

A právě s týmem z Mexika se Slavia utkala i ve čtvrtfinále. Tentokrát si vedla mnohem lépe a po základní hrací době skončil zápas 0:0. V penaltovém rozstřelu pak byli úspěšnější naši mladíci a mohli slavit postup do semifinále

Semifinále

Také semifinále proti týmu FC Midtjylland bylo odvetou za sobotní zápasy ve skupině E. A stejně jako ve čtvrtfinále rozhodl o vítězi penaltový rozstřel. I tentokrát byla Slavia úspěšnější a stejně jako minulý rok postoupila do finále.

Finále

Poslední překážkou za obhajobou vítězství byl turecký tým FK Altinordu Izmir. Utkání bylo vyrovnané, v největší šanci Slavie byl Michael Hönig, ovšem brankář vytáhl skvělý zákrok. Žádný z týmů se gólově neprosadil a tak i letos rozhodly o vítězi pokutové kopy. V prvních pěti sériích byli úspěšní všichni střelci, na úvod šesté série Slavia svůj pokutový kop proměnila, naopak pokutový kop jednoho z hráčů tureckého týmu brankář Slavie chytil a rozhodl tak o tom, že Slavia obhájí vítězství v All Stars Cup.

Celému týmu gratulujeme a děkujeme za skvělou reprezentaci klubu!

Aktuálně

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Další články