Slavia vstoupí do přípravy s Žižkovem | SK Slavia Praha
Více

Slavia vstoupí do přípravy s Žižkovem

PRAHA – Sešívaní si závěr prvního týdne letní přípravy zpestří utkáním s Viktorkou Žižkov. Výkop utkání je v 10:00.
Slavia odehraje úvodní utkání na Střížkově (Lovosická 559, Praha 9). Přípravné zápasy můžete sledovat jak přímo na stadionu, tak v živém vysílání na Slavia TV.

S devátým celkem uplynulého ročníku druhé nejvyšší soutěže si sešívaní zahrají znova po pěti měsících, s týmem ze Žižkova se Slavia totiž utkala i v zimní přípravě. Poslední střetnutí vyhrála Slavia 3:0, dvakrát se trefil Muris Mešanovič, jednu branku přidal Ruslan Mingazov. Za Viktorii Žižkov nastupovali na jaře bývalí slávisté Martin Hurka, Karel Hrubeš a Mario Telnar, v klubu hostují Lukáš Soukup a Václav Pardubský.

Další přípravný duel sehrají sešívaní ve středu 28. června v Benešově proti Českým Budějovicím. Utkání začne v 17:00. V sobotu 1. července se pak svěřenci trenéra Jaroslava Šilhavého představí v Chomutově proti Žilině.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články