Slavia vstupuje do domácího poháru s Třincem! | SK Slavia Praha
Více

Slavia vstupuje do domácího poháru s Třincem!

EDEN – Fotbalisté Slavie dnes vstupují do 3. kola MOL cupu. Doma v Edenu přivítají druholigový Třinec. Začátek zápasu je v 18:30 hodin. Permanentkáři mají vstup zdarma!
Majitelé permanentních vstupenek na sezonu 2017/2018 mají vstup zdarma na základě předložení permanentní vstupenky u turniketů. Není třeba vyzvedávat si vstupenku. Každý má rezervováno své místo permanentky.

Na zápas bude otevřena Tribuna Sever, Tribuna Johna Williama Maddena a východní tribuna. Na jihu bude otevřen pouze sektor 126.

Stadion se otevírá v 17 hodin.

Vstupenky


Vstupenky na Třinec se prodávají v cenové kategorii Z1. Tedy od 190 do 340 korun. Fanouškům doporučujeme nákup lístků z pohodlí domova přes online prodej Ticketportalu, kdy si můžete vstupenku vytisknout jako hometicket. Případně lístek můžete koupit na jednom z prodejních míst Ticketportalu v blízkosti vašeho bydliště, anebo si lístky můžete na prodejních místech vyzvednout. V internetovém prodeji je možné zakoupit i dětský lístek pro děti do 15 let nebo 150 centimetrů.

Vstupenky si můžete koupit na pokladnách v Edenu u vstupu číslo 4 od 10 hodin. Na lístky je možné při nákupu na pokladnách uplatnit 10 procent slevu pro členy Odboru přátel a Fanklubu a 20 procent slevu pro studenty, seniory nad 60 let a držitele průkazu ZTP/|TP.

Připomínáme, že v den zápasu je možné uplatňovat slevy na vstupném pro studenty, seniory, členy Odboru přátel a Fanklubu a držitele průkazu ZTP/TP nejpozději 90 minut před začátkem utkání, tedy do 17 hodin. Omezení prodeje cenově výhodných vstupenek před zápasem se netýká dětských vstupenek ani vstupenek pro vozíčkáře.

Zápasový magazín


U vstupů na stadion si můžete tradičně vyzvednout zápasový magazín Poločas zdarma. Najdete v něm mimo jiné zajímavý rozhovor s Jakubem Hromadou nebo tradiční historické okénko Slavie. Poločas bude k dispozici i ve stánku Fanshopu nebo na pokladnách.

V prodeji vstupenky na venkovní zápasy v EL


Pokud jedete individuálně podpořit Slavii ve venkovních utkáních proti FC Astana a Maccabi Tel Aviv, vstupenky si můžete zakoupit před zápasem s Třincem na pokladnách v Edenu u vstupu číslo 4. Lístky do Villarrealu ještě bohužel nejsou v prodeji, jakmile budou k dispozici, budeme fanoušky informovat.

Na zápasy s Astanou i Maccabi Tel Aviv je možné koupit lístky jak do sektoru hostů, tak i na hlavní tribunu.

FC Astana 28. září: sektor hostů: 65 Kč, hlavní tribuna: 325 Kč.

Maccabi Tel Aviv 23. listopadu: sektor hostů: 800 Kč, hlavní tribuna: 3 400 Kč. 

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články