Slavia žádá fanoušky o maximální zodpovědnost | SK Slavia Praha
Více

Slavia žádá fanoušky o maximální zodpovědnost

PRAHA/EDEN - V souvislosti s přísnějším uplatňováním pravidel pro chování fanoušků na fotbalových stadionech ze strany FAČR žádá SK Slavia Praha všechny své příznivce, aby se při utkání zdrželi jednání, které by mohlo klub jakkoliv poškodit.
Jedná se zejména o vulgární skandování, nebo vulgární nápisy na transparentech a používání pyrotechniky. V zájmu Slavie žádáme všechny fanoušky o maximální zodpovědnost vůči klubu.

„Za vulgární skandování v utkání proti Jablonci už nás disciplinární komise FAČR potrestala finanční pokutou, současně nám bylo jasně naznačeno, že při opakování prohřešku přijdou další, přísnější sankce. Nenechme se vyprovokovat,“ říká
ředitel komunikace Slavie Jiří Vrba.

Řídící orgán soutěže tak může při opakování prohřešků sáhnout až ke kontumaci utkání, nebo uzavření stadionu. „Nechceme nijak bránit fanouškům ve vyjádření jejich názoru, na to má každý plné právo. Každý názor se ale dá vyjádřit originálně, bez vulgárních výrazů. Slavia měla vždy inteligentní fanoušky a doufáme, že pochopí vážnost celé situace. Buďme vtipní, tvořiví, ale ne hulvátští,“ žádá Vrba.

Současně připomínáme, že podle platné legislativy platí nulová tolerance pyrotechniky na stadionu i mimo něj.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články