Slávisté cestují na soustředění do Španělska | SK Slavia Praha
Více

Slávisté cestují na soustředění do Španělska

PRAHA - V 18:00 odletí slávisté z Letiště Václava Havla směr Málaga. Tam je čeká jedenáctidenní herní soustředění.
Slávisté ve Španělsku přistanou ve 21:30 a bude je čekat přejezd na hotel. Golfový resort Alhaurín se nachází zhruba 25 kilometrů od města Marbella. Ve stejné oblasti byli na herním soustředění slávisté i před rokem.

Tréninkové hřiště se nachází přímo u hotelu, takže svěřenci trenéra Šilhavého naleznou na místě perfektní podmínky pro přípravu. V plánu jsou tři přípravná utkání. To první je na programu už ve středu 1. února, sešívaní od 15:00 vyzvou chorvatský Osijek. V neděli 5. února se červenobílí utkají s ruským Krasnodarem a ve středu 8. února je prověří jihokorejský Samsung Suwon. Více informací o soupeřích si přečtěte zde, přesný čas výkopu bude upřesněn.

Do Španělska odcestovalo celkem 23 hráčů, Simon Deli by se měl k týmu připojit v úterý. Jestli se připojí i Michael Ngadeu, záleží na tom, jak se bude dařit Kamerunu na Africkém poháru národů.

V týmu jsou Ondřej Žežulka a Daniel Krejdl. Ti na podzim nastupovali za sešívanou devatenáctku, aktuálně se však už připravují s juniorkou. Daniel Krejdl je křídelní hráč, který na soustředění oslaví své devatenácté narozeniny. Osmnáctiletý Ondřej Žežulka nastupuje nejčastěji jako střední obránce nebo defenzivní záložník.

Naopak s týmem neodletěl Gino van Kessel, neboť se aktuálně finalizuje jeho hostování.

Kádr Slavie pro herní soustředění ve Španělsku:

Brankáři: Přemysl Kovář, Martin Otáhal, Jiří Pavlenka

Obránci: Jiří Bílek, Jan Bořil, Simon Deli, Per-Egil Flo, Michal Frydrych, Michael Lüftner, Michael Ngadeu, Ondřej Žežulka

Záložníci: Marko Alvir, Antonín Barák, Josef Hušbauer, Daniel Krejdl, Ruslan Mingazov, Tomáš Souček, Jan Sýkora, Jasmin Ščuk, Dušan Švento, Jaromír Zmrhal

Útočníci: Mick van Buren, Muris Mešanovič, Milan Škoda, Stanislav Tecl

Aktuálně

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

Další články