Slávisté odjeli do Nymburka | SK Slavia Praha
Více

Slávisté odjeli do Nymburka

PRAHA – Brzy ráno nabrali sešívaní směr Nymburk, kde je čeká tento týden soustředění. Aktuálně kádr čítá 26 hráčů.
S týmem už odjela nejnovější posila brankář Jiří Pavlenka. Ten tak doplnil dvojici Martin Berkovec – Josef Řehák. Karel Hrubeš má povolení se připravovat se Slovanem Bratislava, se kterým odcestuje na soustředění do Turecka.

V týmu jsou samozřejmě další posily Muris Mešanovič, Lukáš Železník, Josef Hušbauer a Jan Bořil. Antonín Barák a Zdeněk Linhart se k týmu připojí později po návratu z reprezentace.

Slavia pro jarní část uvolní některé hráče na hostování, protože na jaře čeká sešívané 14 ligových utkání a je potřeba, aby všichni hráči měli co největší zápasové vytížení.

Michal Švec se připravuje s Bohemians Praha 1905. Josef Bazal odchází na půlroční hostování do Jihlavy a Robert Hrubý má svolení připravovat se s Baníkem Ostrava. Dame Diop trénuje s juniorkou a klub pro něj hledá uplatnění. Na jarní hostování odejde také Radek Voltr, který je ale do středy zraněný.

Aktuální kádr Slavie na soustředění:

Brankáři: Martin Berkovec, Josef Řehák, Jiří Pavlenka

Obránci: Jan Mikula, Michal Frydrych, Simon Deli, Jiří Bílek, Jan Bořil, Martin Latka, Tomáš Jablonský, Daniel Souček, Marek Kodr, Libor Holík

Záložníci: Levan Kenia, Miljan Vukadinovič, Jaromír Zmrhal, Tomáš Souček, Karel Piták, Josef Hušbauer, Milan Černý, Jan Vošahlík, Jan Štohanzl

Útočníci: Muris Mešanovič, Lukáš Železník, Milan Škoda, Jan Kuchta

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články