Slávisté ročníku 2007 zvítězili v česko-slovenském Kočí cupu | SK Slavia Praha
Více

Slávisté ročníku 2007 zvítězili v česko-slovenském Kočí cupu

PÍSEK/PRAHA - Slávisté ročníku 2007 se prosadili v česko-slovenské konkurenci na tradičním turnaji Kočí cup v Písku. Po finálové výhře nad Spartou míří putovní pohár právě do Edenu.
Turnaj se uskutečnil o víkendu 23. a 24. srpna 2014 a zúčastnilo se ho čtrnáct klubů z Česka a Slovenska. Sešívaní pod vedením trenérů Silovského a Pilaře ovládli svou základní skupinu a o celkové prvenství se ve finále utkali s pražským rivalem Spartou. Slávisté neponechali nic náhodě a po jasném průběhu zvítězili 6:1.

Nejlepším střelcem turnaje se stal hráč Slavie Michal Kroupa, jehož konto se zastavilo na čísle 27 branek.

Další informace o turnaji najdete zde.


Aktuálně

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Jana Sirotníka čeká reoperace zápěstí

17. 4. 2024
Brankář Jan Sirotník utrpěl při tréninku zlomeninu v zápěstí. Dvaadvacetiletého gólmana tak čeká operace a vynucená přestávka.

Další články