Slávistická neděle odstartovala! | SK Slavia Praha
Více

Slávistická neděle odstartovala!

PRAHA – PRAHA - V 10:00 byl zahájen program ve fanzoně u NC Eden. Slávisty zde čeká bohatý program, tak doražte.

Podívejte se na program před výkopem 284. derby:

10:00 start fanzony

11:00-11:20 Koncert Dekreta

11:25-11:45 Koncert Smack

12:00-12:15 Vystoupení Tomáš Bartůněk

12:25 Video: Mistrovská cesta z Olomouce

12:30 Autogramiáda hráčů ze sezony 1995/96 - u stánku s fanshopem ke koupi podpisové kartičky a magazín Polčas s plakátem mistrovského týmu (cena za menu 30,-)

13:30 Ukončení autogramiády a zároveň otevření EDEN ARÉNY

13:45 Koncert kapely Like Malawi v EDEN ARÉNĚ (Eddie Stoilow se z důvodu nemoci omluvili)

15:00 Start 284. pražského derby Slavia – Sparta

15:00 - 17:00 Pokud nemáte vstupenky na derby, ve fanzoně se bude utkání promítat na velkoplošné obrazovce

Ve fanzoně bude mnoho dalšího doprovodného programu, budou se promítat zajímavá videa, proběhne řada soutěží o skvělé ceny. Budete moci vyhrát lístky na derby, originální hráčské dresy z minulých sezon nebo VIP vstupenky na zápas s Duklou. Nezapomeňte si také u stánku Fanshopu zakoupit podpisové kartičky a magazín Poločas (dohromady 30 Kč).

Na místě se bude prezentovat také mládežnická akademie Slavie, najdete zde speciální Fotbalpool nebo hřiště pro malý fotbal zejména pro děti, u kterého budou probíhat dětské soutěže.

Zároveň prosíme fanoušky, aby se okolo půl druhé začali přesouvat na stadion, aby se netvořily u vchodů zbytečné fronty a všichni byli na svých místech včas. Protože, jak jste si letos zvykli, už představování základní sestavy sešívaných stojí za to. Tak si pojďme neděli společně užít!

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články