Soustředění v Rakousku úspěšně zahájeno | SK Slavia Praha
Více

Soustředění v Rakousku úspěšně zahájeno

KAPRUN – Slávisté v pondělí odpoledne dorazili do rakouského Kaprunu, kde našli zázemí v hotelu St.
Cesta ubíhala podle plánů, a i když ji komplikoval déšť, tak ji krátil nejprve los podzimní části ligy, následně přišel vrchol dne v podobě losování 2. předkola Evropské ligy. Soupeře se slávisté dozvěděli po cestě v autobuse.

V Kaprunu přivítalo slávisty slunečné počasí a nic nebránilo tomu, aby tým vyrazil po 17 hodině na první trénink. Ten byl na programu regenerační, zapojili se do něj všichni hráči. S určitými úlevami zatím trénovali Jiří Bílek a Jiří Pavlenka, ale u obou probíhá rehabilitace velmi dobře.

Slávisté na soustředění naberou rychlé tempo, protože už v úterý je čeká první zápas proti Salzburku. Utkání v Rakousku začíná v 18:30, vy ho budete moci živě sledovat na Slavia TV na YouTube. 

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články