Soutěž o SONY PlayStation PSP, vstupenky na hokej a předplatné MAXIM a HATTRICK | SK Slavia Praha
Více

Soutěž o SONY PlayStation PSP, vstupenky na hokej a předplatné MAXIM a HATTRICK

SONY PlayStation PSP, vstupenky na zápas hokejové Slavie (utkání s Pardubicemi, pátek 7. října v 18:15 hodin) a roční předplatné časopisů MAXIM a HATTRICK...

SYNOT TIP ARENA/EDEN – SONY PlayStation PSP, vstupenky na zápas hokejové Slavie (utkání s Pardubicemi, pátek 7. října v 18:15 hodin) a roční předplatné časopisů MAXIM a HATTRICK. To jsou výhry, které si můžete odnést z nedělního zápasu Slavie se Sigmou Olomouc.

První poločas: hra o SONY PlayStation PSP a vstupenky na hokej

O výherci SONY PlayStation PSP rozhodnou pokutové kopy. Do soutěže o PSP se můžete přihlásit během prvního poločasu prostřednictvím SMS. Po celý první poločas můžete posílat přihlašovací SMS, ve které stačí uvést pouze označení SKS a vaše jméno a přímení. Tvar: SKS mezera JMENO mezera PRIJMENI, příklad: SKS mezera JAN mezera NOVAK. SMS posílejte na telefonní číslo 900 11 07. Cena jedné SMS je 7 korun včetně DPH. Pět vybraných účastníků dostane potvrzující textovou zprávu a přijde po skončení prvního poločasu k bráně u Tribuny SEVER (slávistického kotle), kde si je vyzvedne hlasatel. Další vylosování fanoušci mohou získat vždy po dvou vstupenkách na zápas hokejové Slavie (utkání s Pardubicemi, pátek 7. října v 18:15 hodin). Výherci, které systém vylosuje, si mohou vstupenky vyzvednout po skončení zápasu na VIP recepci stadionu. Zaměstnanci Slavie na recepci je nutné ukázat potvrzující SMS o výhře ve vašem mobilním telefonu.

Druhý poločas: hra o roční předplatné časopisů MAXIM a HATTRICK

Stačí poslat SMS s označením SKS a opět vaše jméno a příjmení na telefonní číslo 900 11 07, cena jedné SMS je 7 korun včetně DPH. Výherci, které systém vylosuje, si mohou vouchery na předplatné časopisů vyzvednout po skončení zápasu na VIP recepci stadionu. Zaměstnanci Slavie na recepci je nutné ukázat potvrzující SMS o výhře ve vašem mobilním telefonu, na základě které vám bude příslušný voucher vydán.

SMS soutěž technicky zajišťuje ATS, www.premiumservices.cz

Slavii fandí celá rodina, říká výherce SONY PlayStation3 z předchozího zápasu s Duklou


SONY PlayStation3 si z předchozího zápasu Slavie s Duklou odnesl Filip Draždík. „Slavii fandím odmalička. Táta je velkým slávistou, takže spolu chodíme na každý zápas. I teď, když se Slavii moc nedaří a nechodí sem tolik lidí jako v minulosti. Bydlím navíc tady nedaleko Edenu,“ prozradil výherce.

Sledujete i jiné slávistické týmy?

„Samozřejmě jako správný slávista navštěvuji i zápasy hokejové Slavie.“

Kolik smsek jste poslal do soutěže o SONY PlayStation3?

„Jenom jednu, měl jsem zřejmě štěstí.“

Co budete s novým SONY PlayStation3 dělat?

„Ještě pořádně nevím, ale PlayStation doma ještě nemám. Budu hrát nejspíš nějaké sportovní hry, třeba FIFU.“

Jaký tým si vyberete?

„Samozřejmě Slavii. Doufám, že ji dostanu na první místo v Gambrinus lize a případně i do Ligy mistrů.“

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články