Soutěže o vstupenky na derby | SK Slavia Praha
Více

Soutěže o vstupenky na derby

PRAHA – Šli byste rádi na vyprodané derby a nemáte vstupenku? Chtěli byste se zúčastnit jedné ze soutěží našich partnerů a vyhrát lákavé ceny? Zkuste štěstí v jedné ze soutěží, které před derby pořádáme.
Náš partner, cestovní agentura Invia, věnuje poukaz na zájezd dle vlastního výběru v hodnotě 20 tisíc korun do vědomostní soutěže, která proběhne zhruba půl hodiny před výkopem derby přímo na stadionu. A jak se této soutěže můžete zúčastnit? Sledujte náš facebookový profil, během nadcházejícího víkendu zveřejníme otázku a další detaily soutěže. Pokud vstupenku na derby nevlastníte, je součástí výhry a postupu do předzápasového finále. Od pondělí do středy můžete soutěžit na facebookové stránce Invie o dvě vstupenky a dvě šály na derby. Stačí splnit soutěžní úkol.

V příštím týdnu budete mít šanci vyhrát dva lístky na derby přímo na našem facebooku, zveřejníme soutěžní otázku a ti, kteří na ni správně odpoví, budou zařazeni do slosování. Dvě vstupenky budete moci získat i v soutěži na facebooku našeho fanshopu.

V týdnu před derby budou mít možnost vyhrát dvě vstupenky na derby všichni fanoušci, kteří jsou přihlášeni k odběru našeho newsletteru. Newsletter bude obsahovat soutěžní otázku, a jedna vylosovaná správná odpověď získá dva lístky. Nejste ještě k odběru newsletteru přihlášeni? Zaregistrovat se můžete zde.

Ve Vršovicích je řada restaurací, se kterými spolupracujeme, a i v těchto restauracích a barech můžete vyhrát dvě vstupenky na derby! Hledejte slávistické plakáty a zeptejte se obsluhy, jaké jsou podmínky pro výhru v soutěži. Napovíme, že spolupracujeme například s Vršovickou Kozlovnou, restaurací Nad Ledem anebo restaurací U Žirafy.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články