Spolu do Edenu! Informace k zápasu Slavie s Olomoucí! | SK Slavia Praha
Více

Spolu do Edenu! Informace k zápasu Slavie s Olomoucí!

EDEN – V neděli 11. března nastoupí fotbalisté Slavie v Edenu k dalšímu ligovému duelu. Od 15 hodin přivítají na domácím hřišti momentálně třetí celek tabulky – Sigmu Olomouc. Přijďte podpořit naše fotbalisty v boji o důležité ligové body!

Vstupenky


  • Vstupenky na utkání s Olomoucí se prodávají v cenové kategorii Z1 a koupíte je tak už od 190 korun.

  • Využijte předprodeje a zakupte si vstupenky přes online prodej Ticketportalu, kdy si můžete lístek z pohodlí domova vytisknout jako hometicket. Případně lístek můžete koupit na jednom z prodejních míst Ticketportalu v blízkosti vašeho bydliště. V internetovém prodeji je možné zakoupit i dětský lístek pro děti do 15 let nebo 150 centimetrů.

  • Vstupenky si můžete koupit samozřejmě i přímo stadionu u vstupu číslo 2 a 4 v den zápasu. Na lístky je možné při nákupu na pokladnách uplatnit 10 procent slevu pro členy Odboru přátel a Fanklubu a 20 procent slevu pro studenty, seniory nad 60 let a držitele průkazu ZTP/TP. Zároveň je možné při nákupu uplatnit slávistickou Cashback card a získat část peněz za lístek zpět.

  • Pokud se chystáte do Edenu na fotbal autem, zaparkovat můžete přímo před stadionem na placeném parkovišti P2, které se nachází u hotelu Iris (vjezd z Vladivostocké ulice). Parkovací lístek stojí 150 korun a zakoupit si ho můžete předem na stránkách Ticketportalu zde. 

  • V den zápasu budou otevřeny pokladny předprodeje (u vstupu číslo 4 u železniční trati) od 10 hodin do konce prvního poločasu. Vstupenky je možné zakoupit také u pokladen u vstupu číslo 2 (vedle hotelu Iris) a to od 13 hodin až do začátku zápasu.

Zápasový magazín


  • U vstupů na stadion si můžete tradičně vyzvednout zdarma zápasový magazín Poločas, ve kterém najdete velký rozhovor s brankářskou jedničkou Ondřejem Kolářem. Nebude chybět fotoohlédnutí za vršovickým derby a za vítězným zápasem v Mladé Boleslavi. Těšit se můžete na plakát dvougólového střelce z posledního ligového duelu Milana Škody nebo na rozhovor s novou posilou ženského áčka, kterou je reprezentantka Islandu Sandra Maria Jessen. Poločas bude k dispozici zdarma i ve Fanshopu nebo na pokladnách. 

Předzápasový program


  • Od 13:30 hodin můžete přijít do malé Fanzony před hotelem Iris, ve které najdete stánek našeho partnera AAA Auto. Můžete se zapojit do soutěže o účast v poločasovém programu. Vybraní soutěžící si o poločasové přestávce mohou vyzkoušet kop na bránu, kopat se bude o půjčení auta na víkend nebo na měsíc. Do soutěže o atraktivní ceny se můžete zapojit také s naším dalším partnerem, kdy můžete vyhrát herní notebook a příslušenství Lenovo. 

  • Vzhledem k tomu, že se v neděli očekává už téměř jarní počasí, provozovatel občerstvení v Edenu připravil pro fanoušky Slavie možnost občerstvení a posezení u piva přímo před stadionem. Venkovní stánky a posezení budou umístěny u vstupu na stadion číslo 2. Na utkání se bude čepovat alkoholické pivo.

  • Před zápasem až do konce poločasové přestávky se můžete zúčastnit SMS soutěže o slávistické balíčky, které obsahují knížku Věčná Slavia, slávistickou osušku a nové hráčské pexeso. Informace o SMS soutěži budou zveřejněny na velkoplošných obrazovkách na stadionu.

  • V sektorech 225 a 226 Rodiče a děti si mohou malí slávisté zahrát nové slávistické pexeso, vítězové jednotlivých her získají slávistické náramky. Nebude chybět tradiční malování na obličej, zdobení slávistickým tetováním nebo na občerstvení dětská pitíčka zdarma. I přesto, že je na neděli hlášeno už jarní počasí, je možné si u hostesek vypůjčit deku, aby malým slávistům nebyla zima. 

  • Stadion se otevírá 90 minut před utkáním, tzn. ve 13:30.

Novinky ve Fanshopu


  • Ve Fanshopu je na výběr řada nových triček, mikin, bund, šál, hrnků a spousta dalších suvenýrů. Zakoupit si můžete třeba exkluzivní zakázkové mikiny nebo triko s dlouhým rukávem, polštář do každé slávistické rodiny, elegantní kravatu nebo stylovou kšiltovku. Pokud do Fanshopu nestihnete zavítat před zápasem, můžete přijít i po jeho skončení. Otevřeno má až do obsloužení posledního zákazníka. Slávistické suvenýry ale můžete zakoupit i o poločasové přestávce. Stačí zajít k okénku Fanshopu v koridoru mezi severní a západní tribunou.

Vstupenky na derby a jarní permice


  • Vstupenky na derby do sektoru hostů, které byly ve čtvrtek v přednostním online prodeji pro permanentkáře, jsou vyprodány!

  • V neděli před zápasem bude probíhat na pokladnách předprodeje u vstupu číslo 4 pouze výměna hometicketů za vstupenky. Hometicket si mohli přednostně zakoupit on-line majitelé permanentek. Prosíme fanoušky, aby respektovali omezenou dobu určenou k výměně, která je od 10 do 14 hodin. Jeden fanoušek může vyměnit i více hometicketů, ale je nutné je přinést na pokladny vytištěné. Upozorňujeme, že vstup s hometicketem na derby nebude možný, každý si musí vyměnit hometicket za lístek!


Zápas vysílá Radio Slavia


  • Pokud se nedostanete do Edenu, nalaďte si Radio Slavia, kde můžete sledovat rozhlasový komentář celého utkání. Na Radio Slavia se dostanete kliknutím na odkaz v horní liště textového online přenosu nebo přes tento odkaz. Zápas také vysílá přímým přenosem O2 TV Sport. 

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články