Spolu jsme silnější: Radmila a Jan Štěpánkovi | SK Slavia Praha
Více

Spolu jsme silnější: Radmila a Jan Štěpánkovi

EDEN – Nebýt na zápase Slavie? Pro Radmilu Štěpánkovou a jejího muže Honzu něco nepředstavitelného. Dvojice si dokázala poradit i v zapeklité situaci, kdy Slavia musela odehrát svůj zápas před prázdnými tribunami.
S nezapomenutelnými zážitky, které se vážou ke Slavii, se nám Radmila a Jan Štěpánkovi svěřili v našem magazínu Spolu jsme silnější:

Radmila: 

Nejsilnější zážitky se vážou k nejúspěšnějším sezonám, co jsem zažila. Nejsou to jen Standovy góly Ajaxu, ale i chvíle, kdy jsem měla pocit, že jsem součástí týmu. Když jsme třeba jeli společně s hráči klubovým autobusem ze zápasu na Viktorce Žižkov do Edenu a už se s předstihem slavil mistrovský titul. Nezapomenutelné vzpomínky při cestách letadlem na zápasy evropských pohárů nebo když jsme byli pozváni na večeři s hráči Slavie. To je vůbec kapitola sama pro sebe. Hráči se k nám vždycky hlásili, po výhře i po prohře, pokaždé se s námi bavili, i když jim třeba po nepovedeném zápase do řeči vůbec nebylo...

Se Slavií doslova žijeme. Letní dovolenou si plánujeme podle přípravných zápasů a soustředění Slavie, abychom za hráči mohli přijet. Více než deset let vozíme na venkovní zápasy Slavie vždy klukům něco dobrého, i když to vaření a pečení je pro mě, hlavně časově, mnohdy náročné, ale věřím, že řízky nebo koláče jim po zápase přijdou vhod. A samozřejmě si nikdy nezapomenu na sebe vzít něco slávistického.

Jan: 

Se Slavií máme nezapomenutelné zážitky. Když musela hrát za trest ligu za zavřenými dveřmi, přišli jsme na způsob, jak kluky v akci stejně vidět. Zamluvili jsme si v den zápasu pokoj v hotelu Iris, který je přímo v severní tribuně stadionu. A jediný pokoj tam má okno s výhledem na trávník. Po zápase potom kluci přišli před Tribunu Sever a poděkovali směrem k našemu oknu. Byla to taková naše soukromá děkovačka. 

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články