Spolu za obhajobou proti Teplicím! | SK Slavia Praha
Více

Spolu za obhajobou proti Teplicím!

PRAHA – Eden v sobotu hostí první domácí zápas Slavie v novém ligovém ročníku a žádný fanoušek by si neměl utkání nechat ujít. Slavia jako aktuální mistr obhajuje titul a potřebuje vaši podporu v každém zápase!

Prodej vstupenek

Vstupenky na Teplice

Lístky na utkání se prodávají v cenové kategorii Z1. Můžete si je koupit online a vytisknout doma jako hometicket, případně vyzvednout na jednom z prodejních míst Ticketportalu. Vstupenky seženete i v sobotu v den zápasu na pokladnách v Edenu. Pokladny u vstupu č. 4 otevírají v 10 hodin. Dvě hodiny před výkopem, tedy od 18 hodin, budou přednostně sloužit pro prodej permanentních vstupenek a výměnu voucherů za plastové permanentky. Od 18 hodin je možné vstupenky kupovat na pokladnách u vstupu č. 2.

Slevy na vstupné pro členy Odboru přátel, Fanklubu, studenty, seniory nad 60 let a držitele průkazu ZTP/TP je možné uplatnit nejpozději 90 minut před výkopem, tedy v 18:30.

Výměna voucherů za permanentní vstupenky

Všichni fanoušci, kteří si ještě nevyměnili vouchery za plastové permanentky, si musí před sobotním zápasem vyzvednout plastovou permanentku na pokladnách u vstupu č. 4. Otevírací doba pokladen je od 10 do 20:45. Vstup na stadion
bude umožněn pouze na plastovou permanentku.

Prodej lístků na Jihlavu

Fanoušci mají možnost zakoupit si i vstupenku na další ligový zápas s Jihlavou, který se hraje v sobotu 12. srpna od 18 hodin. Lístky jsou v cenové kategorii Z1 a je možné je koupit jak na pokladnách u vstupu č. 2, tak i na pokladnách u vstupu č. 4 do 18 hodin. 

Prodej permanentních vstupenek

I před sobotním utkáním je možné na pokladnách u vstupu č. 4 zakoupit permanentní vstupenku a to i přímo bez předchozí rezervace. S permanentkou je poté možné ihned jít na zápas. 

Permanentku si můžete koupit i online a hometicket (voucher) následně vyměnit za plastovou permanentku na pokladnách.
 
Vstup na stadion pro permanentkáře je pouze na plastovou permanentku, žádné lístky se k permanentce nevyzvedávají.

Magazín Poločas zdarma

Od utkání s Teplicemi je zápasový magazín Poločas pro všechny fanoušky zdarma. Vzít si ho můžete ve fanzoně u stánků fanklubu a fanshopu, v kamenné prodejně fanshopu před zápasem, na pokladnách u vstupu č. 2 a 4 a za turnikety u vstupů č. 1, 2 a 4.

V Poločase najdete rozhovor s navrátilcem z hostování v Liberci a reprezentantem České republiky Tomášem Součkem, se kterým jsme si povídali nejen o jeho úspěšném půlroce v libereckém dresu, ale také o prvních startech za seniorskou reprezentaci a o EURU jednadvacítek.
 
Ve fotografiích se vrátíme k zápasu proti BATE Borisov a v dalším článku se dozvíte více o velkých plachtách se slávistickými osobnostmi, které zdobí plášť západní tribuny.

V historickém okénku si připomínáme jednu z osobností, které jsou vyobrazeny na plachtě, a to Vlastimila Kopeckého, stále druhého nejlepšího střelce v historii československého fotbalu.

Fanzona před zápasem

Od 18 hodin můžete zavítat do fanzony před hotelem, ve které najdete stánek fanshopu, fanklubu a stánek AAA Auto, u kterého můžete soutěžit o účast v poločasové soutěži v kopu na bránu a půjčení auta na víkend nebo na měsíc.

Kamenná prodejna fanshopu má otevřeno od 10 hodin, pořídit si můžete nejen suvenýry z mistrovské kolekce, ale hlavně při vašich nákupech můžete uplatnit Slavia cashback card, při jejímž předložení získáte na svůj účet část peněz z vašeho nákupu!

Program na stadionu

Brány Edenu se otevírají v 18:30 a prosíme fanoušky, aby na stadion dorazili včas. Od 18:30 do konce poločasové přestávky se můžete zúčastnit SMS soutěže a vyhrát vstupenky na další ligový zápas s Jihlavou. O poločasové přestávce proběhne soutěž v kopu na bránu o zapůjčení auta, přihlásit se můžete ve fanzoně před zápasem.

V dětských sektorech 225 a 226 se děti mohou těšit na možnost nechat si namalovat na obličej slávistické motivy a nechat si udělat slávistické tetování!

Na stadionu se bude čepovat alkoholické pivo.

Sledujte utkání na Radiu Slavia 

Pokud se nedostanete do Edenu anebo neuvidíte zápas na ČT Sport, nalaďte si Radio Slavia! Na radiu si můžete užít rozhlasový komentář celého utkání. Na radio se dostanete kliknutím na odkaz v horní liště textového online přenosu anebo přes tento odkaz.


Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články