Stanislav Tecl se vrací z hostování | SK Slavia Praha
Více

Stanislav Tecl se vrací z hostování

PRAHA – Útočník Stanislav Tecl se vrací do Edenu z Jablonce, kde měl původně hostovat až do konce sezony. Po zranění Murise Mešanoviče si ale Slavia aktuálně druhého nejlepšího ligového střelce stáhla zpět.
Stanislav Tecl se v pondělí připojil k týmu a absolvoval svůj první trénink pod trenérem Jindříchem Trpišovským. V úterý pak s mužstvem odletí na soustředění do Dubaje.

„Já jsem rád, že jsem zpět ve Slavii. Bavili jsme se o tom s trenérem už v prosinci. Teď se bohužel Muris zranil, což samozřejmě není nic příjemného, ale mně to sem otevřelo cestu,“ říká navrátilec z hostování.

Ten má za sebou první trénink pod vedeném nového trenéra. „Dá se říci, že se skoro vůbec neznáme, ale v prosinci jsme spolu mluvili. Myslím, že nebude žádný problém,“ věří Stanislav Tec.

Stanislav Tecl zamířil na hostování do Jablonce začátkem srpna. V dresu Jablonce odehrál v lize třináct utkání, střelecky se mu dařilo náramně! Ve třinácti zápasech se trefil hned osmkrát. Další dva starty má na svém kontě také v MOL Cupu, ve kterém pomohl Jablonci k postupu do čtvrtfinále. Nejprve vstřelil jeden gól Viktorii Žižkov, následně dvěma góly přispěl k postupu přes Sigmu Olomouc. Celková bilance odchovance Jihlavy tak na podzim činila jedenáct gólů v patnácti duelech.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články